3M™ Elektrische lakvoorbereidingskit, 52055

  • Artikelnummer 52055
  • 3M ID 7100200776

Lakvoorbereidingskit met alles wat u nodig hebt bij de oppervlaktevoorbewerking vóór het spuiten

De set bevat een excentrische schuurmachine ETS EC 150/5 met antistatische gladde afzuigslang Plug-it D 27/22, beide van Festool en 3M™ Cubitron™ II Hookit™ schuurschijven met stofafzuiging 737U.

De Festool schuurmachine heeft een trillingsdetectie als gebruikersbescherming

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Lakvoorbereidingskit met alles wat u nodig hebt bij de oppervlaktevoorbewerking vóór het spuiten
  • De set bevat een excentrische schuurmachine ETS EC 150/5 met antistatische gladde afzuigslang Plug-it D 27/22, beide van Festool en 3M™ Cubitron™ II Hookit™ schuurschijven met stofafzuiging 737U
  • De Festool schuurmachine heeft een trillingsdetectie als gebruikersbescherming
  • De kit biedt uitstekende prestaties bij het verwijderen van stof en andere afgezogen materialen
  • De schuurschijven hebben zelfslijpende korrels met een precisievorm om langer mee te gaan
  • Door de Hookit™ technologie kunt u de schuurschijven gemakkelijk en snel wisselen en hergebruiken

De 3M™ Elektrische lakvoorbereidingskit is onze premium kit met alles wat u nodig hebt om oppervlakken veilig en efficiënt te schuren. De set bevat een excentrische schuurmachine ETS EC 150/5 met antistatische gladde afzuigslang Plug-it D 27/22, beide van Festool Automotive Systems en 3M™ Cubitron™ II Hookit™ schuurschijven met stofafzuiging 737U.

Oppervlakken voorbewerken voor aanbrengen van primer en lak, met de 3M™ Elektrische lakvoorbereidingskit. Onze hoogwaardige kit bevat alles wat u nodig hebt om de carrosserie efficiënt en veilig te schuren als eerste stap in het lakproces. Bestaat uit een excentrische schuurmachine ETS EC 150/5 met antistatische gladde afzuigslang Plug-it D 27/22, beide van Festool Automotive Systems en 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Multihole schuurschijven 737U. De Festool excentrische schuurmachine met een kleine schuuruitslag van 5 mm laat een perfect oppervlak achter. Het compacte en lichte design van 1,2 kg biedt ideale ergonomische werkomstandigheden, terwijl de EC-technologie en schuurzoolrem een lange levensduur garanderen. Snelheid is traploos vooraf instelbaar en blijft constant, zelfs onder belasting. Veilig stof en overige materialen van het werkstuk verwijderen met de Festool afzuigslang. Deze antistatische slang is temperatuurbestendig tot 70 °C en heeft een draaikoppeling en aansluitmof met bajonetsluiting. Uitstekende lakverwijdering met de meegeleverde schuurschijven voordat u gaat blenden of primeren. Met hun Precision Shaped Grain-technologie en multi-hole patroon bieden ze een uitstekende stofafzuiging en een langere levensduur. Aan de achterkant is de unieke 3M™ Hookit™ klittenband-technologie toegepast, waarmee u de schijven snel lostrekt en vastmaakt om het wisselen te vergemakkelijken. Deze set werkt logisch en veilig om de gebruikers te beschermen. De afzuigslang functioneert antistatisch en de schuurmachine heeft een trillingscontrole, die vanzelf te sterke trillingen herkent en dan de prestaties vermindert.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Bevestigingswijze Klittenband
Kittype Kit voor machinaal droog schuren van metaal
Merken 3M™
Toepassing Gereedschappen, Oppervlaktevoorbereiding