3M™ DBI-SALA® besloten ruimte, 3-delige kleine basis HC, 8000104, groen

 • 3M-productnummer 8000104
 • 3M ID 70804502295

Vormt in combinatie met de 3M™ DBI-SALA® HC Davitmast en de 3M™ DBI-SALA® HC korte davitarm een ondersteuningssysteem voor reddingsacties en het werken in besloten ruimten.

Vrijstaand, draagbaar ontwerp

Lichtgewicht en corrosiebestendige aluminium constructie

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 4MB)

Details

Hoogtepunten
 • Vormt in combinatie met de 3M™ DBI-SALA® HC Davitmast en de 3M™ DBI-SALA® HC korte davitarm een ondersteuningssysteem voor reddingsacties en het werken in besloten ruimten
 • Vrijstaand, draagbaar ontwerp
 • Lichtgewicht en corrosiebestendige aluminium constructie
 • Afwerking met poedercoating en verzinkte coating voor bescherming tegen corrosie
 • 180 graden rotatie van de davitmast
 • Basis met verstelbare breedte en geïntegreerde stelvoeten en indicator
 • Lichtgewicht, draagbaar ontwerp
 • Geïntegreerde uitlijnfunctionaliteit voor eenvoudige montage
 • Voor gebruik met 3M™ DBI-SALA® HC Davits voor kort bereik
 • Zelfintrekbare penkoorden helpen breuken en haken voorkomen
 • Afgewerkt met een fluorescerende groene poedercoating met hoge zichtbaarheid
 • Voldoet aan de eisen van EN795:2012, EN1496:2006, CEN/TS 16415:2013 indien gebruikt als onderdeel van een compleet systeem
 • Vervangt het onderdeelnummer van de fabrikant 8568005

De 3M™ DBI-SALA® 3-delige HC (high capacity) kleine basis is draagbaar, verstelbaar en ontworpen voor gebruik met de 3M™ DBI-SALA® korte HC Davitarmen.  Het modulaire aluminium ontwerp vergroot de draagbaarheid en de geïntegreerde uitlijnfunctionaliteit zorgt voor eenvoudige montage. Indien gebruikt als onderdeel van ons complete systeem, voldoet deze basis aan de eisen van EN795:2012, EN1496:2006, CEN/TS 16415: 2013 en AS/NZS 5532.

Gebruik de 3M™ DBI‑SALA® 3‑delige HC (high capacity) kleine basis voor een draagbare davitbasisoplossing die bestaat uit de 3M™ DBI‑SALA® HC Davitarm met kort bereik en één 3M™ DBI Sala® HC Mastverlengstuk. Onze kleine basis heeft een modulair ontwerp dat de draagbaarheid vergroot en gebruik in tal van verschillende toepassingen mogelijk maakt. Voor opslag en transport kan hij uit elkaar worden gehaald in kleinere en lichtere stukken.   De breedte van het systeem is verstelbaar en wordt vergrendeld met behulp van borgpennen, zodat er flexibiliteit is tijdens de installatie. Alle pennen zijn bevestigd met behulp van intrekbare penkoorden die breuken en haken helpen voorkomen. Deze basis is voorzien van geïntegreerde uitlijnfunctionaliteit voor eenvoudige montage en van geïntegreerde stelvoeten en niveau-indicators die een goede installatie helpen waarborgen.   Deze basis is voornamelijk opgebouwd uit lichtgewicht aluminiumlegeringen en de componenten zijn afgewerkt met een groene poedercoating met hoge zichtbaarheid. De wrijvingsreducerende insteekmof is gemaakt van thermoplastische kunststof die helpt bij het draaien van de davit.   In vergelijking met eerdere 3M™ DBI‑SALA®‑modellen is met deze basis een groter veilig werkgebied mogelijk. Bovendien kunnen de bijbehorende davitarmen worden gebruikt in alle penposities en met uitrusting (SRL/lier) gemonteerd aan de voor- of achterzijde.   Indien gebruikt als onderdeel van ons complete systeem, voldoet deze basis aan de eisen van EN795:2012, EN1496:2006, CEN/TS 16415: 2013 en AS/NZS 5532. Alle 3M™ DBI‑SALA® HC Bases zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met 3M™ DBI‑SALA® HC Davitmasten. Samen vormen ze een perfect afgestemde ondersteuning voor reddingsacties en het werken in besloten ruimten. Bij het betreden van of reddingswerk in besloten ruimten is het van groot belang dat de apparatuur perfect en snel functioneert. 3M heeft een uitgebreide lijn reddings- en ophaalsystemen met tientallen jaren bewezen praktijkgebruik. Veiligheidsingenieurs en sitebeheerders vertrouwen op 3M™ DBI‑SALA® vanwege de hoogwaardige, robuuste systemen die zorgen voor topprestaties op cruciale momenten.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.