3M™ DBI-SALA® besloten ruimte, Davitsysteem met kort bereik HC, CE, 8000107, groen

 • 3M-productnummer 8000107
 • 3M ID 70804503483

Vormt in combinatie met 3M davitbases een ondersteuningssysteem voor reddingsacties en het werken in besloten ruimten

Verstelbaar van 36 tot 71 cm

Kan worden gecombineerd met alle mastverlengstukken

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 420KB)

Details

Hoogtepunten
 • Vormt in combinatie met 3M davitbases een ondersteuningssysteem voor reddingsacties en het werken in besloten ruimten
 • Verstelbaar van 36 tot 71 cm
 • Kan worden gecombineerd met alle mastverlengstukken
 • Verstelbare hoogte van 81 tot 115 cm
 • 2x snellere afstelling in vergelijking met het vorige ontwerp met schroefdraad
 • Montagemogelijkheden aan de voor‑ en achterzijde maken tegenovergestelde liergrepen mogelijk, en veel montagehoogtes
 • Modulair ontwerp voor transport en opslag
 • Antirotatie, niet afneembare davitkop
 • Zelfintrekbare penkoorden helpen breuken en haken voorkomen
 • Afgewerkt met een fluorescerende groene poedercoating met hoge zichtbaarheid
 • Voldoet aan de eisen van de machinerichtlijn 2006/42/EG voor handmatig bediend hijsen tot 340 kg met goedgekeurde bases
 • Gecertificeerd volgens EN795:2012, EN1496:2006, & CEN/TS 16415:2013
 • Vervangt het onderdeelnummer van de fabrikant 8518001

Het 3M™ DBI-SALA® besloten ruimte HC (high capacity) Davitsysteem met kort bereik is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en heeft een uiterst draagbaar en modulair ontwerp met verstelbare hoogte en bereik. Gecertificeerd voor EN795:2012 voor valbeveiliging, CEN/TS 16415:2013 voor valbeveiliging voor meerdere gebruikers, EN1496:2012 voor redding, en voldoet aan de eisen van machinerichtlijn 2006/42EC voor materiaalverplaatsing.

Gebruik het 3M™ DBI‑SALA® besloten ruimte HC (high capacity) Davitsysteem met kort bereik met 3M™ Davitbases in een ondersteuningssysteem voor reddingsacties en het werken in besloten ruimten. Ons davitsysteem met kort bereik is hoofdzakelijk gemaakt van speciaal geëxtrudeerd aluminium en afgewerkt met groene poedercoating met hoge zichtbaarheid en glanzend zwarte poedercoating. De assemblage heeft een modulair ontwerp, zodat deze uit elkaar kan worden gehaald in meerdere delen voor gemakkelijk transport en opslag. Dit modulaire ontwerp maakt het ook mogelijk naadloos te wisselen tussen davitarmen met lang en kort bereik.   De hoogte en reikwijdte van de davitarm zijn verstelbaar en worden stevig vergrendeld met behulp van borgpennen die zijn bevestigd met intrekbare penkoorden die breuken en haken helpen voorkomen. Het nieuwe ontwerp maakt het in hoogte verstellen van de davit twee keer sneller dan bij vorige 3M™ DBI‑SALA®‑modellen.   Vier onafhankelijke verankeringsplaatsen zijn beschikbaar en gecertificeerd voor EN795:2012 voor valbeveiliging. Valbeveiliging voor meerdere gebruikers wordt ondersteund voor maximaal twee gebruikers met een gewicht van elk 140 kg en voldoet aan de eisen van CEN/TS 16415:2013. De capaciteiten voor materiaalverplaatsing worden mogelijk gemaakt door te voldoen aan de eisen van de machinerichtlijn voor handmatig bediend hijsen 2006/42EC. De capaciteit is maximaal 205 kg in mobiele bases en 340 kg in vaste bases als geschikte apparatuur wordt gebruikt. Redding is ook mogelijk door te voldoen aan de eisen van EN1496:2012 bij gebruik van goedgekeurde 3M hulpverleningsapparatuur.   Alle 3M™ DBI‑SALA® HC bases zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met 3M™ DBI‑SALA® HC Davitmasten. Samen vormen ze een perfect afgestemde ondersteuning voor reddingsacties en het werken in besloten ruimten. Bij het betreden van of reddingswerk in besloten ruimten is het van groot belang dat de apparatuur perfect en snel functioneert. 3M heeft een uitgebreide lijn reddings- en ophaalsystemen met tientallen jaren bewezen praktijkgebruik. Veiligheidsingenieurs en sitebeheerders vertrouwen op 3M™ DBI‑SALA® vanwege de hoogwaardige, robuuste systemen die zorgen voor topprestaties op cruciale momenten.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.