1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Valbeveiliging
 5. Besloten ruimte
 6. Davit armen en masten
 7. 3M™ DBI-SALA® Besloten ruimte, davitsysteem met kort bereik, High Capacity, 8000107

3M™ DBI-SALA® Besloten ruimte, davitsysteem met kort bereik, High Capacity, 8000107

 • Artikelnummer 8000107
 • 3M-productnummer 8000107
 • 3M ID 7100313953
 • UPC 00840779188192

Korte en lange armen/verstelbare davitmasten, ondermast en complete systemen

Geïntegreerd mastverankeringspunt van 22 kN

Geschikt voor valbeveiliging in alle verstelbare posities van de davitmast

Bekijk meer details
Totale hoogte (metrisch) 420 mm
Producttype Davitarm voor draagbare valbeveiligingspaal

Details

Hoogtepunten
 • Korte en lange armen/verstelbare davitmasten, ondermast en complete systemen
 • Geïntegreerd mastverankeringspunt van 22 kN
 • Geschikt voor valbeveiliging in alle verstelbare posities van de davitmast
 • Combineer met 1 of 2 ondermastverlengingen
 • Geïntegreerd secundair verankeringspunt voor valbeveiliging
 • Ingebouwde primaire en secundaire katrollen
 • Aanpassing met borgpen en knop
 • Lichtgewicht, duurzame aluminium constructie
 • Te gebruiken met 3M™ DBI-SALA® HC (High Capacity) draagbare en permanente basissen

3M™ DBI-SALA® High Capacity Davitsystemen zijn ontworpen voor toepassingen in mangaten en besloten ruimtes. De davitarm is gemaakt van lichtgewicht materialen waaronder hoogwaardig aluminium. Het davitsysteem is draaibaar voor gemakkelijke redding en aanpasbaar bij een beperkte vrije bovenruimte. De davitarm kan worden aangepast aan vele standaardingangen. Er zijn veel andere draagbare en vaste onderstellen beschikbaar voor elke behoefte op de werkplek.

Gebruik de 3M™ DBI-SALA® Davitarmen met 3M™ DBI-SALA® Davitbasissen als onderdeel van een reddings- en werkondersteunend systeem in besloten ruimtes. Ons davitsysteem is hoofdzakelijk gemaakt van speciaal geëxtrudeerd aluminium en afgewerkt met goed zichtbare groene poedercoating en glanzend zwarte poedercoating. Het systeem heeft een modulair ontwerp, zodat het uit elkaar kan worden gehaald in meerdere delen voor gemakkelijk transport en opslag. Dit modulaire ontwerp maakt het ook mogelijk naadloos te wisselen tussen davitarmen met lang en kort bereik. De hoogte en reikwijdte van de davitarm zijn verstelbaar en worden stevig vergrendeld met behulp van borgpennen die zijn bevestigd met intrekbare penkoorden waardoor de kans op breken en haken wordt verminderd. Het nieuwe ontwerp maakt het in hoogte verstellen van de davit twee keer sneller dan bij vorige 3M™ DBI SALA®‑modellen. Vier onafhankelijke verankeringsplaatsen zijn beschikbaar en gecertificeerd voor EN795:2012 voor valbeveiliging. Valbeveiliging voor meerdere gebruikers wordt ondersteund voor maximaal twee gebruikers met een gewicht van elk 140 kg en voldoet aan de eisen van CEN/TS 16415:2013. De capaciteiten voor materiaalverplaatsing worden mogelijk gemaakt door te voldoen aan de eisen van de machinerichtlijn voor handmatig bediend hijsen 2006/42EC. De capaciteit is maximaal 205 kg bij mobiele basissen en 340 kg bij vaste basissen als geschikte apparatuur wordt gebruikt. Redding is ook mogelijk door te voldoen aan de eisen van EN1496:2012 bij gebruik van goedgekeurde 3M hulpverleningsapparatuur. Alle 3M™ DBI SALA® HC-basissen zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met 3M™ DBI SALA® HC Davitmasten. Samen vormen ze een perfect afgestemde ondersteuning voor reddingsacties en het werken in besloten ruimtes. Bij het betreden van of reddingswerk in besloten ruimtes is het van groot belang dat de apparatuur perfect en snel functioneert. 3M heeft een uitgebreide lijn reddings- en ophaalsystemen met tientallen jaren bewezen gebruik in de praktijk.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.