1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
 4. Testen op pathogenen
 5. Detectietesten voor pathogenen
 6. 3M™ Moleculair detectietest 2 - STEC Gen Screening (stx), MDA2STX96, 96 testen per doos

3M™ Moleculair detectietest 2 - STEC Gen Screening (stx), MDA2STX96, 96 testen per doos

 • 3M ID 7100194012
 • UPC 00707387787080

Eén testprotocol en minder stappen dan de meeste tests verminderen repetitieve taken en maken het trainen van medewerkers eenvoudig.

Gebruiksklare en vooraf gedoseerde reagentia bieden gemak en verkleinen de kans op menselijke fouten.

Testbuisjes met kleurcode per organisme en bijpassende softwareschermen zorgen voor een betere tracking en gemakkelijke identificatie.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Details

Hoogtepunten
 • Eén testprotocol en minder stappen dan de meeste tests verminderen repetitieve taken en maken het trainen van medewerkers eenvoudig.
 • Gebruiksklare en vooraf gedoseerde reagentia bieden gemak en verkleinen de kans op menselijke fouten.
 • Testbuisjes met kleurcode per organisme en bijpassende softwareschermen zorgen voor een betere tracking en gemakkelijke identificatie.
 • De mogelijkheid om alle tests tegelijkertijd uit te voeren en de flexibiliteit om tot 96 monsters per run te testen, helpen om efficiënter te werken.
 • Het realtime amplificatie- en detectieproces identificeert positieve resultaten al binnen 15 minuten en stelt u in staat om sneller kritieke beslissingen te nemen.

3M™ Moleculaire detectietest 2 - STEC Gene Screening (stx) en 3M Moleculaire detectietest 2 - STEC Gene Screening (stx en eae) wordt gebruikt met het 3M™ Moleculaire detectiesysteem voor snelle en specifieke pathogeendetectie van shigatoxineproducerende e.coli-soorten in verrijkte voedings- en omgevingsmonsters.

Zoals voor alle testmethoden geldt, kunnen de bron, formule en kwaliteit van het gebruikte verrijkingsmedium de resultaten beïnvloeden. 3M heeft de 3M Moleculaire detectietest 2 - STEC Gene Screening (stx) en 3M Moleculaire detectietest 2 - STEC Gene Screening (stx en eae) met gebufferd peptonwater ISO geëvalueerd.

Specificaties

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M