1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Beschermende communicatie
 5. Headsets voor over het oor
 6. 3M™ PELTOR™ CH-3 Listen Only Headset, met helmbevestiging, HT52P3E-112

3M™ PELTOR™ CH-3 Listen Only Headset, met helmbevestiging, HT52P3E-112

 • Artikelnummer HT52P3E-112
 • 3M ID 7100203302
 • UPC 04054596695535

Communicatieheadsets voor alleen luisteren die ook gehoorbescherming bieden

Geoptimaliseerde luidsprekers voor gebruik in lawaaiige omgevingen

FLX2-connector (accessoire) voor eenvoudige connectie aan de vereiste oplossing

Bekijk meer details
Audiotype Communicatie
Verstellingsmethode hoofdharnas Veiligheidshelmbevestiging
Verbindingstype Bedraad

Details

Hoogtepunten
 • Communicatieheadsets voor alleen luisteren die ook gehoorbescherming bieden
 • Geoptimaliseerde luidsprekers voor gebruik in lawaaiige omgevingen
 • FLX2-connector (accessoire) voor eenvoudige connectie aan de vereiste oplossing
 • Verkrijgbaar in helder geel voor het standaardmodel of in helder blauw met Ex-goedkeuring, om het verschil aan te geven
 • Wordt geleverd met hoofdband, nekband of helmbevestiging

3M™ PELTOR™ CH-3 Listen Only Headsets maken gebruik van het FLX2-kabelsysteem voor eenvoudige en betrouwbare verbinding. Ze bevatten een luidsprekersysteem dat is geoptimaliseerd voor de spraakfrequentie in omgevingen met veel lawaai en een modern kapontwerp dat groot comfort en hoge demping biedt. Wordt geleverd met hoofdband, nekband of helmbevestiging. Verkrijgbaar in helder geel voor het standaardmodel of in helder blauw met Ex-goedkeuring, om het verschil aan te geven.

Bescherm uw gehoor en blijf gesprekken horen met de 3M™ PELTOR™ CH-3 Listen Only Headsets. Deze headsets voor alleen luisteren zijn voorzien van een CH-3-luidsprekersysteem dat is geoptimaliseerd voor de spraakfrequentie in omgevingen met veel lawaai en voldoen aan de efficiëntie-eisen van de huidige digitale apparaten. Het FLX2-kabelsysteem biedt een eenvoudige en betrouwbare verbinding en het moderne kapontwerp zorgt voor groot comfort en hoge demping. Alle kritische onderdelen zijn grondig getest en eenvoudig te vervangen zonder speciaal gereedschap, wat bijdraagt aan de lage onderhoudskosten. Wordt geleverd met hoofdband, nekband of helmbevestiging. Verkrijgbaar in helder geel voor het standaardmodel of in helder blauw met Ex-goedkeuring, om het verschil aan te geven.

Voorgestelde toepassingen
 • Landbouw, assemblage, sloop, elektriciteit, onderhoud van installaties, bedienen van machines, sanering, enz

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.