1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Kantoorbenodigdheden
 4. Notitieblokken en notitiedispensers
 5. Post-it® Extreme Notes (geel/groen, oranje/groen), 76 mm x 76 mm, 12 blokjes

Post-it® Extreme Notes (geel/groen, oranje/groen), 76 mm x 76 mm, 12 blokjes

 • 3M ID 7100221176
 • UPC 00638060268858,50638060268853,70638060268857

Blijft plakken op ruwe oppervlakken en in moeilijke omstandigheden

Waterbestendig, sterk en beschrijfbaar

Zowel binnen als buiten en in warme en koude omgevingen te gebruiken (blijft ook plakken in natte omstandigheden, mits aangebracht op een droog oppervlak)

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Blijft plakken op ruwe oppervlakken en in moeilijke omstandigheden
 • Waterbestendig, sterk en beschrijfbaar
 • Zowel binnen als buiten en in warme en koude omgevingen te gebruiken (blijft ook plakken in natte omstandigheden, mits aangebracht op een droog oppervlak)
 • Gemaakt met een ultrasterke combinatie van Dura-Hold™ papier en lijm en te verwijderen zonder sporen na te laten
 • Niet aanbevolen voor gebruik op papier of met gelpennen
 • Bevat 12 blokjes geel, groen, oranje, mint 76 x 76 mm

Post-it® Extreme Notes zijn ontwikkeld om te blijven plakken op ruwe oppervlakken en in moeilijke omstandigheden. Communiceren in de moeilijkste omstandigheden is nu eenvoudiger.

Wanneer de omstandigheden de communicatie moeilijk maken, maken Post it® Extreme Notes het achterlaten van notities en herinneringen eenvoudig, zodat je het werk gedaan kunt krijgen. Post-it® Extreme Notes zijn waterbestendig en sterk genoeg om een warme en een koude omgeving aan te kunnen. Ze plakken binnen en buiten, waar je ze ook nodig hebt, en zorgen ervoor dat wat je zegt, opvalt en blijft hangen. Gemaakt met Dura-Hold™ papier en lijm. Deze notities blijven hangen in warme, koude en natte omstandigheden en blijven plakken op ruwe oppervlakken zoals beton, onbewerkt of geverfd hout en tegels. Post-it® Extreme Notes plakken in moeilijke omstandigheden zodat miscommunicatie en fouten in het werk kunnen worden voorkomen. Want wat de omstandigheden ook zijn, elke klus moet goed worden geklaard. Zorg ervoor dat uw bericht wordt gezien met een notitie die in moeilijke omstandigheden blijft hangen.