3M™ Inwendige Beschermingswas Plus, 500 ml, 08852

  • Artikelnummer 08852
  • 3M ID 7100260106
  • UPC 04054596927414,04054596927407,04054596926851

Corrosiebescherming voor de binnenkant van plaatwerk, framebalken en structurele omkastingen

Geformuleerd voor blanke of met primer behandelde automobielmetalen zoals staal en aluminium

Spuitbaar materiaal zorgt voor consistente en uniforme bescherming

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 516KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Corrosiebescherming voor de binnenkant van plaatwerk, framebalken en structurele omkastingen
  • Geformuleerd voor blanke of met primer behandelde automobielmetalen zoals staal en aluminium
  • Spuitbaar materiaal zorgt voor consistente en uniforme bescherming
  • Blijft zacht en vervormbaar – geen scheuren, schilferen of afpellen
  • Te gebruiken met aanbrengbuisje voor 3M™ Cavity Wax Plus Wand Kit om een juiste stroming en vochtafvoer te verzekeren

3M™ Cavity Wax Plus is een niet-hardende corrosiebeschermingscoating voor de binnenkant van autoplaatwerk en gelaste constructieonderdelen uit blank of met primer behandeld aluminium en staal. Het materiaal is ontworpen voor het bedekken en afdichten van binnenverbindingen, randflenzen en gevoelige elektrostatische coatings op plaatsen waar zich corrosie kan vormen. Indien correct aangebracht met het 3M™ Aanbrengbuisje, blijft het materiaal buigzaam en zal het niet schilferen, afpellen of barsten.

3M™ Inwendige beschermingswas Plus beschermt tegen corrosie in verborgen locaties Onze 3M™ Inwendige beschermingswas Plus is ontwikkeld als een corrosiebescherming op carrosseriepanelen en constructieonderdelen van auto's en wordt gewoonlijk aangebracht op plaatsen zoals portierbekledingen, voertuigdorpels, interieur van zijpanelen en framebalken. Hij is geformuleerd voor gebruik op blanke of met primer behandelde automobielmetalen, inclusief staal of aluminium, en kan eenvoudig in lagen worden aangebracht voor het beschermen van kritieke interieurverbindingen, randflenzen en gelaste reparaties waar zich na verloop van tijd vocht kan vormen. Het niet-hardende beschermingsmateriaal tegen inwendige corrosie blijft zacht en vervormbaar en zal na het aanbrengen niet scheuren, schilferen of afpellen. Spuitbaar materiaal in een gemakkelijk te gebruiken spuitbus maakt het gebruik van bulkspuittechnologie overbodig. In plaats daarvan maakt het eenvoudig aanbrengen mogelijk na schilderen en lassen. Gebruik 3M™ Inwendige beschermingswas Plus met ons aanbrengbuisje PN8851WK voor toegang tot moeilijk bereikbare locaties. Het aanbrengbuisje voor 3M™ Inwendige beschermingswas Plus (wordt afzonderlijk verkocht) is ontworpen voor gebruik met spuitbussen 3M™ Inwendige beschermingswas Plus. De aanbrengset bestaat uit een spuitmond die op de spuitbus past en dunnen aanbrengbuisjes in lengtes van 20 cm, 61 cm en 86 cm. De buis van 20 cm zorgt ervoor dat een krachtige stroom beschermingswas over afdichten en verbindingen spoelt. De buizen 61 cm en 86 cm zorgen voor een uniform 360° spuitpatroon om een maximale dekking te verzekeren. Het aanbrengbuisje helpt u de juiste hoeveelheid beschermende spray aan te brengen binnen in onderste carrosseriepanelen, deurstijlen, in constructiedelen, framebalken en andere verborgen plaatsen met nauwe toleranties. Ook helpt het te zorgen voor een juiste stroming en vochtafvoer voor constante en uniforme bescherming.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Consistentie Vloeistof
Containertype Bidon
Formaat verpakking (metrisch) 532,324 ml
Inhoud 500 ml
Merken 3M™
Producttype Inwendige beschermingswas
Productvorm Spray
Toepassing Corrosiepreventie, Bescherming van holtes, Roestbescherming, In de was zetten
Vorm Spuitbus

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M