1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Schuimtapes
 5. Universele schuimtapes
 6. Scotch-Fix™ Exterior montagetape, 411-1915-P, 19 mm x 1,5 m, 1 rol/verpakking

Scotch-Fix™ Exterior montagetape, 411-1915-P, 19 mm x 1,5 m, 1 rol/verpakking

 • 3M ID 7100274278
 • UPC 04054596685796

Heeft een draagvermogen tot 5 kg, 1 kg/30 cm

Weerbestendig - Uiterst vervormbaar, voor een gemakkelijke hechting van uw item en het oppervlak

100% lijm, 3M™ geavanceerde technologie

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Heeft een draagvermogen tot 5 kg, 1 kg/30 cm
 • Weerbestendig - Uiterst vervormbaar, voor een gemakkelijke hechting van uw item en het oppervlak
 • 100% lijm, 3M™ geavanceerde technologie
 • Weerbestendig en bestand tegen temperaturen van -40°C tot 90 °C
 • Ontworpen voor: metaal, vinyl, gelakt/behandeld hout en acrylaat
 • Bestemd voor buitengebruik - Voor een sterke, permanente hechting
 • Geen gereedschap nodig
 • Aanbrenginstructies 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C

Scotch-Fix™ Exterior montagetape met 3M™ geavanceerde technologie. Met een draagvermogen tot 5 kg kan deze weerbestendige tape ook buiten worden gebruikt en is ideaal voor gebruik op metaal, gelakt/behandeld hout en acrylaat.

Ongeacht of u het exterieur van uw huis mooier wilt maken, of u postbus wilt versterken, Scotch-Fix™ Exterior dubbelzijdig montagetape is het beste voor een probleemloze, permanente hechting. Ontwikkeld voor het bieden van een buitengewoon goede hechting, heeft deze krachtige dubbelzijdige montagetape, dankzij de 3M™ geavanceerde technologie, een draagvermogen tot 5 kg. Het is compatibel voor bevestiging op allerlei oppervlakken en vormt zich gemakkelijk. Het is weerbestendig en maakt een snelle en gemakkelijke montage, of het bevestigen van items buiten mogelijk. Aanbrenginstructies: 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C.

Voorgestelde toepassingen
 • Reparatie of bevestiging van bijv. houten hekwerk aan tuinhekpalen, deurbeschermingsplaten, postbus, borden buiten

Specificaties