1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Filtratie
 4. Filterkaarsen en -media
 5. Vervangende waterfilterpatronen
 6. 3M™ High Flow Series Replacement Cartridge, HF40, 5613303

3M™ High Flow Series Replacement Cartridge, HF40, 5613303

3M ID 7000001665UPC 00016145801488
 • Water van consistent hoge kwaliteit
 • Vermindert deeltjes, cysten, bacteriën en chloorsmaak en -geur uit het inkomende water
 • IMPACT-filtratiemedia (Integrated Membrane Pre-Activated Carbon Technology) zorgen voor een uitstekende doorvoer en een langere levensduur van de cartridge
 • Cartridges kunnen snel en eenvoudig worden verwisseld met het encapsulated cartridgesysteem met SQC (Sanitary Quick Change)
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Capaciteit (metrisch)
94635 l
Debiet (metrisch)
9,5 Litre per minute
Drukbereik (metrisch)
172 - 862 kPa
Filtertype
SQC
Maximale bedrijfstemperatuur (Celsius)
37,8 Degree Celsius
Merk
3M™
Micronage
0,2 μm
Productkleur
Wit
Productserie
Hoge doorstroming
Reductieclaims
Bacteriën, Chloorsmaak en -geur, Cyste, Voorkomen van aanslag, Sediment
Sectoren
Commercieel
Snel wisselbaar
Ja
Temperatuurbereik (Celsius)
4.4 - 37.8°C
Toepassing
Koude dranken, Waterautomaten op kantoor, Water filteren voor automaten met koude dranken
Details
 • Water van consistent hoge kwaliteit
 • Vermindert deeltjes, cysten, bacteriën en chloorsmaak en -geur uit het inkomende water
 • IMPACT-filtratiemedia (Integrated Membrane Pre-Activated Carbon Technology) zorgen voor een uitstekende doorvoer en een langere levensduur van de cartridge
 • Cartridges kunnen snel en eenvoudig worden verwisseld met het encapsulated cartridgesysteem met SQC (Sanitary Quick Change)

De 3M™ High Flow Series Replacement Cartridge, Model HF40 is een vervangingsfilter dat beschikt over een membraan met het nieuwste actieve-koolstofblok, en tevens met het encapsulated cartridgesysteem met SQC (Sanitary Quick Change). Hiermee worden deeltjes, cysten, bacteriën en chloorsmaak en -geur uit het inkomende water verminderd.

De 3M™ High Flow Series Replacement Cartridge, Model HF40 verbetert de smaak en beschermt de apparatuur tegen verstopping. Deze vervangingscartridges verminderen de chloorsmaak en -geur van het inkomende water om een consistente hoge waterkwaliteit te bieden voor dranken. Onze IMPACT-filtratiemedia (Integrated Membrane Pre-Activated Carbon Technology) zorgen voor een uitstekende doorvoer en een langere levensduur van de cartridge. Ze verminderen deeltjes, chloorsmaak en -geur, cysten en bacteriën. Een teveel aan deeltjes kan tot slijtage leiden en de levensduur van pompen, afdichtingen, o-ringen en kleppen verkorten. Cartridges kunnen zonder filtersleutel snel en eenvoudig worden verwisseld dankzij het encapsulated cartridgesysteem met SQC (Sanitary Quick Change) van 3M, waardoor het risico op verontreiniging van het materiaal afneemt. Schoner en helderder water is niet alleen prettig, u beschermt ook uw business en uw winst als u uw klanten Recipe Quality Water™ geeft.

Aanbevolen applicaties

 • Verminder deeltjes, cysten, bacteriën en chloorsmaak en -geur uit het inkomende water
Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.