1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Filtratie
 4. Filterkaarsen en -media
 5. Vervangende waterfilterpatronen
 6. 3M™ Water Filtration Cartridge, AP2-C405-SG, 47-915401, 25/Case

3M™ Water Filtration Cartridge, AP2-C405-SG, 47-915401, 25/Case

3M ID 7000051324UPC 00016145239465
 • AP2-cartridges hebben een kleinere footprint en er is minder plastic nodig bij de productie
 • Encapsulated cartridgesysteem met Sanitary Quick Change (SQC) zorgt voor minder verontreiniging van materiaal tijdens het verwisselen
 • Bepaalde modellen verminderen kalkafzetting op de verwarmingselementen door calcium en magnesium
 • Bepaalde modellen verminderen lood, parasitaire eencellige cysten en bepaalde VOC's
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Eenheden per doos
25
Merk
3M™
Productserie
AP2
Sectoren
Commercieel
Serie
3M™ AP2 Series
Toepassing
Waterautomaten op kantoor
Details
 • AP2-cartridges hebben een kleinere footprint en er is minder plastic nodig bij de productie
 • Encapsulated cartridgesysteem met Sanitary Quick Change (SQC) zorgt voor minder verontreiniging van materiaal tijdens het verwisselen
 • Bepaalde modellen verminderen kalkafzetting op de verwarmingselementen door calcium en magnesium
 • Bepaalde modellen verminderen lood, parasitaire eencellige cysten en bepaalde VOC's

47-225450 CTG AP2 E SERVICE

De 3M™ Replacement Filter Cartridge, Model AP2-C405-SG is een vervangingscartridge voor het verwijderen van chloorsmaak en -geur, sediment, cysten, lood en bepaalde VOC's voor leidingwaterkoelers (POU) en drinkwatersystemen. Deze zorgt voor schoner, helderder water met een betere smaak. Een geïntegreerde ketelsteenremmer voorkomt dat apparatuur stuk gaat door kalkafzetting in warmwatertoepassingen. Als u de best mogelijke waterkwaliteit nodig hebt om uw merk te versterken, uw apparatuur te beschermen en uw winst te verhogen, heeft 3M™ de oplossing. Onze filtersystemen voor waterfiltratie bieden gebruiksgemak en toonaangevende bescherming voor uw producten en apparatuur. Ze zorgen bovendien voor schoner en helderder water dat veilig is voor levensmiddelen. De filtratiemedia op basis van een koolstofblok verwijderen sedimenten tot 1,0, 0,5 of 0,2 µm, afhankelijk van het model. Bovendien wordt hiermee 99,95% van de eencellige cysten (Cryptosporidium en Giardia) en 99,99% van de bacteriën uitgefilterd. Alle materialen zijn conform FDA CFR 21 voor wat betreft kwaliteitsborging en veiligheid van voedsel en drinkwater. We hebben ons bekende assortiment van AP2-waterfilters uitgebreid met producten voor leidingwaterkoelers. De nieuwe 3M™ AP2-G-filters maken gebruik van verbeterde filtratietechologie en gebruiken 53 procent minder plastic dan het oorspronkelijke AP2-assortiment, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De filters zijn daardoor compacter en vormen een voordeligere keuze voor operators van koudwaterapparaten. Doordat bij de productie minder plastic wordt gebruikt, zorgen de filters voor minder afval en vertegenwoordigen ze een milieuvriendelijke bron van schoon drinkwater met een hoge kwaliteit en een uitstekende smaak. De 3M™ Replacement Filter Cartridge, Model AP2-C405-SG bevat polyfosfaten om calcium- en magnesiummineralen te binden en zo te voorkomen dat deze zich als kalk afzetten op metalen oppervlakken. Siliphos is het belangrijkste polyfosfaat dat in minieme concentraties van 2-3 ppm effectief is.

Aanbevolen applicaties

 • Point Of Use-filter voor verwijdering van CTO met ketelsteenremmer voor uiteenlopende drinkwatertoepassingen. Cartridges uit de AP2-serie worden gebruikt voor het verminderen van chloorsmaak en -geur, sediment, benzeen, toxafeen en dichloorbenzeen. Zie het gegevensblad voor informatie over verwijdering van andere verontreinigingen.
Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.