1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Snelwisselschijven
 6. Scotch-Brite™ Clean & Strip Schijf CG-ZS op stift, blauw, 75 mm x 25 mm x 6 mm, S XCRS

Scotch-Brite™ Clean & Strip Schijf CG-ZS op stift, blauw, 75 mm x 25 mm x 6 mm, S XCRS

Onderdeelnummer 611673M ID 7000077935UPC 04046719750863
 • Voor het snel verwijderen van coatings, roest en verf
 • Non-woven materiaal verwijdert coating op een agressieve manier zonder het basismateriaal te beschadigen.
 • Voorkomt dat extra reinigingswerk op het bewerkte oppervlak moet worden uitgevoerd.
 • Veilig voor de gebruiker
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Gatconfiguratie
Vlak
Gezondheid en veiligheid
Oogbescherming, Handbescherming, Gehoorbescherming, Ademhalingsbescherming
Grofte
Extra grof
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Maximumsnelheid
10000 rpm
Max TPM
10000
Productvorm
Schijf
Schuurmateriaal
siliciumcarbide
Toepassing
Finishen
Totale diameter (metrisch)
75 mm
Verpakkingseenheid
10
Details
 • Voor het snel verwijderen van coatings, roest en verf
 • Non-woven materiaal verwijdert coating op een agressieve manier zonder het basismateriaal te beschadigen.
 • Voorkomt dat extra reinigingswerk op het bewerkte oppervlak moet worden uitgevoerd.
 • Veilig voor de gebruiker
 • Het Roloc™-bevestigingssysteem maakt het mogelijk snel en eenvoudig van schijf te wisselen in finishingprocessen met meerdere stappen

Gebruik de Scotch-Brite™ Roloc™ Clean and Strip-schijf voor het agressief verwijderen van lak en roest van naden, deurstijlen, sierlijsten en knijplassen en andere krappe plaatsen. Onze XT-schijven beschikken over het Roloc-bevestigingssysteem om snel en eenvoudig van schijf te wisselen: ideaal in finishingprocessen met meerdere stappen. De schijf wordt snel gemonteerd op houder en pad* die vervolgens wordt bevestigd aan schuurgereedschappen zoals rechte slijpers en haakse slijpers. De schijven binden siliciumcarbidemineraal en non woven nylonvezels met behulp van een hars die na verloop van tijd oplost en afbreekt, waardoor het schuurmateriaal sterk en hittebestendig blijft. Siliciumcarbide is een zeer scherp synthetisch slijpmiddel dat in het algemeen gebruikt wordt in toepassingen met weinig druk, zoals lakvoorbereiding. Het materiaal breekt sneller af dan aluminiumoxide, voor een superieure finish. Het extra grove (XCS) mineraal werkt hard om ongewenste corrosie en onvolkomenheden van verschillende ondergronden te verwijderen. Het verwijdert op agressieve wijze verf en roest van naden, deurstijlen, druiplijsten, knijplassen en andere moeilijk bereikbare plaatsen. De non-woven technologie maakt de Scotch-Brite industriële schuurmaterialen uniek. We combineren strengen, kunsthars en schuurmineraal om een dik, open web te vormen. De verende eigenschap van de vezels reageert op contouren en verwijdert effectief ongewenste bramen, vuil en verontreinigingen terwijl de geometrie van het werkstuk behouden blijft, wat op zijn beurt zorgt voor minder herbewerking en een hogere productiviteit. Het slijpsel kan via gaten in het web ontsnappen, zodat het mineraal niet verstopt kan raken door deeltjes. Vezels in het web breken voortdurend af tijdens gebruik zodat verse mineralen komen bloot te liggen. Dit staat garant voor uitzonderlijke consistentie, superieure snijprestaties en een extreem lange gebruiksduur. Van esthetisch finishen tot het blenden van lasnaden, afbramen en meer: Scotch-Brite schuurmaterialen werken snel en leveren consistente resultaten, onderdeel na onderdeel. *Afzonderlijk te koop

Verwijdert lak en roest op een agressieve manier van de meeste ondergronden, zonder dat het werkstuk daarbij beschadigd raakt. Goed geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen. 3-dimensionaal web dat tegen belasting bestand is. Veiliger dan staalborstels.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.