1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Non-woven schuurschijven
 6. Scotch Brite™ Hookit™ Clean & Finish Schijf CF-HA, grijs, 150 mm, S UFN

Scotch Brite™ Hookit™ Clean & Finish Schijf CF-HA, grijs, 150 mm, S UFN

Onderdeelnummer 292953M ID 7100138330UPC 00048011292953
 • Ultrafijne grofte is uitstekend geschikt voor lichte tot middelzware reiniging, satijnfinishing, krasblending en ontbramen.
 • Flexibiliteit, zodat ook moeilijk te bereiken plaatsen en welvingen kunnen worden bereikt.
 • Non-woven 3D-structuur zorgt voor lange levensduur en constante finish.
 • 3M™ Hookit™ snelwisselsysteem maakt snel en gemakkelijk bevestigen en verwijderen van schijven mogelijk
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Klittenband
Gatconfiguratie
Vlak
Grofte
Ultrafijn
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Max TPM
10000, 4000
Ondergrondcategorie
Metaal
Positie
Better
Primaire toepassing
Metaalbewerking, Lakvoorbereiding, coating en verwijderen van corrosie
Productsleutel
CF-HA
Productvorm
Schijf
Schuurmateriaal
siliciumcarbide
Sectoren
Aeronautica, Industrie algemeen, Metaalbewerking, Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, Transport en zwaar materieel
Subsectoren
Metaalproductie
Totale diameter (metrisch)
152,4 mm
Verpakkingseenheid
40
Vormtype
Schijf
Details
 • Ultrafijne grofte is uitstekend geschikt voor lichte tot middelzware reiniging, satijnfinishing, krasblending en ontbramen.
 • Flexibiliteit, zodat ook moeilijk te bereiken plaatsen en welvingen kunnen worden bereikt.
 • Non-woven 3D-structuur zorgt voor lange levensduur en constante finish.
 • 3M™ Hookit™ snelwisselsysteem maakt snel en gemakkelijk bevestigen en verwijderen van schijven mogelijk

Scotch-Brite™ Hookit™ Clean & Finish Schuurschijf CF-HA is een duurzame finishingschijf voor doeltreffende lichte tot middelzware reinigingstaken, krasverwijdering, ontbramen en het creëren van een satijnen finish op aluminium, roestvrij staal en andere metalen. Dit product is ook geschikt voor gebruik op kunststoffen, hout en glasvezel.

Bereik een professionele finish op vaste oppervlakken, gelakte panelen en andere materialen met de Scotch-Brite™ Hookit™ Clean and Finish Schijf. Onze schijven passen zich aan onregelmatige oppervlakken aan voor een schone, consistente finish die geen krassen of andere beschadigingen nalaat in het basismateriaal. Scotch-Brite Hookit Clean and Finish Schijven zijn ontworpen voor het hoge toerental van elektrisch gereedschap, maar kunnen ook met de hand worden gebruikt met behulp van een schijfhandpadhouder. Ze werken effectief wanneer lichte tot matige reiniging, kras-blending, afbramen en het maken van zijdeglanzende finish op aluminium, roestvast staal en andere metalen vereist zijn. Ze zijn ook geschikt voor gebruik op kunststoffen, hout en glasvezel. Deze duurzame schijven zijn gevuld met ultrafijn siliciumcarbide schuurmineraal. Siliciumcarbide is een zeer scherp synthetisch slijpmiddel dat in het algemeen gebruikt wordt in toepassingen met weinig druk, zoals lakvoorbereiding. Hoewel het sneller afbreekt dan aluminiumoxide, zorgt het voor een superieure finish. Scotch-Brite is een uniek oppervlaktebewerkingsproduct met een schuurmateriaal in non-woven nylon vezels. Door de combinatie van schuurmateriaal in vezels ontstaat een schuursysteem dat tijdens de hele levensduur van het product consistente resultaten levert. Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de nylon vezels minder snel verstopt raken. We bieden een complete reeks 3M Hookit Klittenbandschijven voor werkplaatsen waar zelfklevende schijven vervuild kunnen raken door stof, vuil of rondzwevende resten. Ze worden vaak gebruikt in toepassingen waar een 3M Stikit™ Schijf te agressief zou kunnen zijn, omdat Hookit Schijven de neiging hebben fijnere finishes achter te laten dan schijven met zelfklevende rug. Hookit Schuurschijven hechten zich handig en stevig aan een klittenband steunschijf* op een excentrische schuurmachine, kunnen gemakkelijk worden verwijderd zonder dat ze resten achterlaten en kunnen steeds opnieuw worden gebruikt gedurende de hele levensduur. *Afzonderlijk te koop

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.