Bovenaanzicht van werknemers die dozen van een pallet naar een plank verplaatsen

Verpakkingsoplossingen voor fulfilment en e-commerce

E-commerce en fulfilment veranderen elke dag. Wij helpen u bij te blijven – of voor te blijven.

DE GIDS VOOR VERPAKKINGSOPLOSSINGEN DOWNLOADEN

Pakketten veilig en gesloten houden van de afhandeling tot aan de deur

De toename van het aantal online bestellingen legt een ongekende druk op fulfilmentactiviteiten, maar consumenten verwachten en eisen nog steeds zowel snelheid als betrouwbaarheid wanneer zij een bestelling plaatsen. De noodzaak om pakketten snel en betrouwbaar te sluiten en bij de klanten te krijgen, is een belangrijke onderscheidende factor in de e-fulfilment-industrie. 3M kan uw productiviteit ondersteunen met oplossingen voor snel, consistent en betrouwbaar sluiten, dag na dag.

De hoekstenen van e-commerce en fulfilment

De toekomst van fulfilment heeft vier hoekstenen: snelheid, automatisering, consistentie en betrouwbaarheid. Scotch® Krachtige verpakkingstape 375+ werkt samen met de 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw pakketten in het fulfilmentcentrum stevig worden gesloten en gesloten blijven tot aan de drempel.

 • De hoekstenen van e-commerce en fulfilment
  • 1. Snelheid

  • Scotch® Krachtige verpakkingstape 375+ plakt onmiddellijk en houdt dozen gesloten in de verpakkingslijn. De 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro verandert automatisch van hoogte en breedte, zodat u meerdere verpakkingslijnen door één dozensluiter kunt laten lopen.
  • 2. Automatisering

  • Scotch® Krachtige verpakkingstape 375+ samen met 3M-Matic™ Dozensluitmachines werkt vrijwel storingsvrij en houdt de verpakkingslijn in beweging. De 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro past zich automatisch in de hoogte en de breedte aan om verschillende verpakkingsformaten zonder onderbrekingen te kunnen sluiten.
  • 3. Consistentie

  • Scotch® Krachtige verpakkingstape 375+ heeft een sterke polypropyleen rug en een hot melt-lijm die op de meeste oppervlakken hecht, zelfs op dozen van 100% gerecycled materiaal. De 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro zorgt voor minder fouten bij het invoeren van de dozen en heeft een optie voor het controleren van het tapen.
  • 4. Betrouwbaarheid

  • Scotch® Krachtige verpakkingstape 375+ biedt een sterke hechting om te helpen voorkomen dat de tape niet plakt of dat er geknoei is met "losse flappen". De 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro heeft doorvoerbanden aan de boven- en onderkant om dozen door de machine te voeren zonder scheef te trekken of te kantelen, zodat de tape stevig en gelijkmatig wordt aangebracht.

Ervaring en innovatie

3M helpt al meer dan 50 jaar bedrijven over de hele wereld manieren te vinden om hun verpakkingsactiviteiten en fulfilmentprestaties te verbeteren, met dozensluitapparatuur en Scotch®-tape, waarbij we ook samenwerken met onze klanten om te blijven innoveren. 3M-Matic™ Dozensluitmachines bieden economische automatisering van het sluiten van dozen, met oplossingen van halfautomatische verstelbare systemen tot volautomatische universele systemen. De juiste optie voor uw bedrijf kan u helpen de capaciteit te vergroten en tegelijkertijd de verpakkingskosten te verlagen voor een veiliger, efficiënter en productiever bedrijf.

 • Het einde van uw productielijn moet geen knelpunt vormen. Voor elk type doos, elke sluitmethode en productierun is er een duurzame en betrouwbare 3M-Matic™ Dozensluitmachine die is ontwikkeld voor een consistente en betrouwbare sluiting van dozen, zodat u goederen efficiënt kunt verzenden en erop kunt vertrouwen dat deze veilig aankomen.

 • Als u op uw tape vertrouwt, bent u overtuigd van een veilige levering. Met tapes die voor specifieke situaties zijn ontworpen, kunnen we zowel u als uw klanten meer vertrouwen geven dat wat u verzendt ook is wat zij ontvangen.


Aanbevolen producten

 • Afbeelding van een rol Scotch® Krachtige verpakkingstape 375+, ontwikkeld voor zware materialen

  Scotch® Krachtige verpakkingstape 375+

  • Deze industriële verpakkingstape plakt een grote verscheidenheid aan zware dozen stevig dicht. Biedt een duurzame sluiting met een hoge sterkte in zware omstandigheden, zodat uw dozen in de hele toeleveringsketen gesloten blijven, ongeacht het percentage gerecycled materiaal, zelfs bij lage temperaturen. Speciaal ontwikkeld om flexibel en vervormbaar te zijn onder stress en ideaal voor voedsel en dranken, elektronica, fulfilment en e-commerce. Het biedt een hoge weerstand tegen scheuren en splijten op scherpe randen. Het biedt een snelle hechting op verschillende oppervlakken en is bestand tegen slijtage, vocht en schuren. Eenvoudig handmatig of met 3M-Matic™ dozensluitmachines af te rollen.
  •  
  •  
 • Scotch® Krachtige verpakkingstape 311+
  • Dit is een hoogwaardige industriële verpakkingstape voor het sluiten van dozen, verbinden, recouperage en andere veeleisende verpakkingstoepassingen. Biedt betrouwbare prestaties over een breed temperatuurbereik en is speciaal ontwikkeld om een uitstekende hechting en duurzaamheid te bieden voor dozen die vaak worden blootgesteld aan transportrisico's en lage temperaturen. Het hecht op sterk gerecyclede dozen van golfkarton, hecht snel op verschillende oppervlakken en is bestand tegen slijtage, vocht en schuren. Eenvoudig handmatig of met 3M-Matic™ dozensluitmachines af te rollen.
  • Bekijk meer productdetails

De gids voor verpakkingsoplossingen downloaden
 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden Invia

Helaas.

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw.

Dank U

Uw formulier is succesvol verzonden!
Klik op de knop hieronder om uw selectiegids te downloaden!

DOWNLOAD GIDS VOOR 3M VERPAKKINGSOPLOSSINGEN (PDF, 3,1 MB)