Bovenaanzicht van een werknemer die een etiket scant terwijl een doos

Verpakkingsapparatuur

Van handtapepistolen tot volautomatische dozensluiters, wij hebben de oplossing voor uw verpakkingsbehoefte.

DE GIDS VOOR VERPAKKINGSOPLOSSINGEN DOWNLOADEN

De juiste tapes. Het juiste systeem. De juiste partner.

Het gebruik van de verkeerde oplossing voor het sluiten van dozen kan meer kosten dan u denkt, door de veelvoorkomende – en dure – end-of-line problemen zoals materiaalverspilling, uitvaltijd van apparatuur, niet of verkeerd geplakte tape en handmatige correctie. Scotch® Verpakkingstapes en aanpasbare verpakkingsapparatuur dragen bij een consistente, nauwkeurige sluiting en geavanceerde doorvoer – 3M heeft oplossingen voor vrijwel elke verpakkingsbehoefte, ongeacht de omvang van het proces.


3M-oplossingen voor verpakkingsapparatuur en tapedispensers

 • Verstelbaar: Snelle handmatige aanpassingen maken het instellen voor het verwerken van een reeks dozen van gelijke grootte eenvoudig.

  Universeel: Past zich automatisch aan voor verschillende formaten dozen van meerdere productielijnen.

 • 3M vervangingsonderdelen zijn ontworpen voor intensief gebruik en hebben een stalen constructie en epoxy-gecoate oppervlakken.

 • Afbeelding van een 3M™ AccuGlide™ Tapekop
  3M™ AccuGlide™ Tapekoppen

  Stroomlijn uw proces, maximaliseer de productiviteit en verbeter de kwaliteit van het tapen met 3M™ AccuGlide™ Tapekoppen – ongeacht welk merk dozensluiter u bezit. Het gepatenteerde gebogen ontwerp brengt tape stevig aan met weinig impact om zelfs lichtgewicht dozen en inhoud te beschermen.

 • Tapedispensers voor in de hand zijn een essentieel hulpmiddel voor de verwerking, herverpakking of het gereedmaken van producten voor distributie, in magazijnen, industriële fabrieken, e-commerce verzendfaciliteiten en detailhandelsdistributiepunten. 3M-producten voor het sluiten van dozen zijn er in een gewicht en maat voor bijna elke productiebehoefte.


 • Afbeelding van een 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine

  E-commerce verpakkingsoplossingen

  Het einde van uw productielijn moet geen knelpunt vormen. Voor elk type doos, elke sluitmethode en productierun is er een duurzame en betrouwbare 3M-Matic™ Dozensluitmachine die is ontwikkeld voor een consistente en betrouwbare sluiting van dozen. Verstuur goederen efficiënt en vertrouw erop dat ze veilig aankomen.

  Met:

  de 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro


De gids voor verpakkingsoplossingen downloaden
 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden Invia

Helaas.

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw.

Dank U

Uw formulier is succesvol verzonden!
Klik op de knop hieronder om uw selectiegids te downloaden!

DOWNLOAD GIDS VOOR 3M VERPAKKINGSOPLOSSINGEN (PDF, 3,1 MB)