Trein van de toekomst
Moderne rail: 3M Railtechnologie

Wij pakken graag, samen met u, een aantal van de uitdagingen aan die u in uw sector tegenkomt. We zullen met lichtere, snellere en meer aerodynamische railontwerpen komen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

De moderne railtechnologie van 3M – om uw voorsprong te behouden.

 • Het is moeilijker dan ooit om gelijke tred te houden met de snelle veranderingen in de railtechnologie. Ons geïntegreerde team van wetenschappers en onderzoekers kan bouwen op 46 technologieplatforms en meer dan 80 jaar ervaring om met u samen te werken aan doorbraken en u te helpen een stap voor te blijven bij het ontwikkelen van de trein van de toekomst.

  De railontwerpen van vandaag zijn lichter, sneller, aerodynamischer en energiezuiniger dan ooit, met lichtere materialen en slankere ontwerpen. De technologieën van 3M kunnen bijdragen aan het maximaliseren van de efficiëntie van de productie en de exploitatie, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de prestaties op lange termijn.

  3M-oplossingen voor de railindustrie. Download onze volledige catalogus met railtechnologie (pdf, 7,4 MB)

Hogere productiviteit
Hogere productiviteit

Railtechnologie om uw productiviteit te verhogen

Van schuurmaterialen die oppervlakken sneller, gladder en gemakkelijker schuren en finishen tot spuitoplossingen met minder materiaalverbruik, schoonmaakwerk en afval – 3M-oplossingen helpen u om de productie-, onderhouds- en renovatieprocessen van uw rollend materieel sneller, schoner en kostenefficiënter te maken.


Download onze Railbrochure: Productieprocessen voor railmaterieel verbeteren (PDF, 726 kB)

Energiezuiniger
Energiezuiniger pictogram

Bekijk hoe u het moderne railvervoer energiezuiniger kunt maken

Onze lichtgewichtoplossingen omvatten industriële tapes en lijmen die zware mechanische bevestigingen overbodig maken, terwijl onze zonneglasfolies helpen om opwarming te voorkomen en energiekosten te verminderen, wat u kan helpen bij het ontwerpen en bouwen voor het moderne railvervoer.


Download onze Railbrochure: Energie besparen met lichtgewichtoplossingen (pdf, 768 kB)

Verlengde levensduur van het materiaal
Verlengde levensduur van het materiaal

Technologie voor een langere levensduur van het materiaal

3M™ Scotchkote™ vloeibare coatings bieden langdurige corrosiebescherming en afwerking voor infrastructurele objecten, zoals bruggen, stations en hallen, tot het rollend materieel en zijn onderdelen. Bovendien helpen ze de uitvaltijd te minimaliseren.


Download onze Railbrochure: Efficiënter onderhoud voor minder uitvaltijd (pdf, 726 kB)

Een betere passagierservaring
Een betere passagierservaring

Oplossingen voor de passagierservaring

Onze vinylfolies en anti-graffiti-oplossingen laten treinen er netjes uitzien, terwijl onze technologieën voor geluidsisolatie helpen om de reis stiller te maken.


Download onze Railbrochure: De passagierservaring met het wow-effect (pdf, 5,9 MB)

Beschermde werknemersveiligheid
Beschermde werknemersveiligheid

Veiligheid voor railpersoneel

Ons assortiment comfortabele, zorgvuldig ontworpen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) biedt werknemers de meest effectieve bescherming die er is, met producten die ze prettig vinden om te dragen.


Download onze Railbrochure: De bescherming van personeel en passagiers (pdf, 857 kB)


Railtechnologieën en -diensten. Laat u door ons ondersteunen.

 • Hebt u hulp nodig bij het vinden van het ideale 3M-product voor uw railproject? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M.

 • Vind 3M-producten die voldoen aan de EN45545-2-norm en ontvang nu uw vlam-, rook- en toxiciteitsrapport (FST).

 • Reizen met de trein is nog nooit zo populair geweest. De investeringen in rollend materieel waren nog nooit zo hoog. De huidige treinontwerpen zijn lichter, sneller, aerodynamischer en energiezuiniger dan ooit tevoren.

 • 3M organiseert een reeks webinars over de railindustrie. We hebben een toegewijd team van experts die allemaal klaar staan om hun kennis van verschillende railonderwerpen met u te delen.


Bekijk casestudy's over oplossingen voor de railindustrie

Spoorwegbouw

Van treinontwerp tot levering, 3M kan u helpen bij een aantal van uw moeilijkste uitdagingen; van het vergroten van de ontwerpflexibiliteit tot het verbeteren van de productprestaties en het efficiënter maken van de productie.


Afbeelding van dunne oranje scheiding

Grafisch treinontwerp voor de trein van morgen.


Veiligheid van werknemers en passagiers in het moderne railvervoer.


Grijze banner Neem contact met ons op
Hoe kunnen wij u helpen? Vraag ons naar moderne railoplossingen.

Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M.

Neem contact met ons op

3M Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden

 • 2 werknemers bespreken oplossingen voor de railindustrie
  Adviseur voor industriële lijmen en tapes

  Het MRO Everyday Essentials-assortiment van 3M is samengesteld op basis van tientallen jaren ervaring met de ondersteuning van professionals in diverse sectoren en omvat het meer dan 100 producten, die zo zijn verpakt dat het kopen, gebruiken en vinden heel eenvoudig is.

  Waaronder alles wat nodig is voor algemene reiniging, reparatie en onderhoud, afplakken en beschermen, verbinden en afdichten, verpakken en meer.

  Everyday Essentials van 3M zijn één handige bron voor de meeste lijm- en tapebenodigdheden voor MRO.

  Vind snel het optimale product met onze selectietool voor lijmen en tapes


Oranje banner Inschrijven voor webinars

Inschrijven voor webinars

 • Nieuwe industrienormen en technologieën
 • Nieuwe ontwerpoplossingen voor de railindustrie
 • Maak kennis met de experts van ons 3M Rail Industry-team
MELD U AAN VOOR ONZE 3M RAIL INDUSTRY SOLUTIONS WEBINARS
NEEM CONTACT MET ONS OP
 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden Verzenden

Hartelijk dank voor uw verzoek.

Een van onze Rail Industry Solutions experts zal binnenkort contact met u opnemen.

Helaas.

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw.