1. 3M Nederland
 2. Veiligheid
 3. dual-mode-hearing
Veiligheid
Maak kennis met de nieuwe 3M™ E-A-R™ Switch Protection Oordoppen

Twee niveaus van gehoorbescherming, past zich aan aan jouw omgeving

Bekijk de video om meer te leren

3M™ E-A-R™ Switch Protection Oordoppen

Het dynamische personeel van vandaag moet steeds flexibeler zijn. Het is een uitdaging voor de veiligheidskundigen, maar het is een uitdaging die 3M, met haar kennis op gebied van gehoorbescherming, heeft opgelost.

Flexibiliteit is ingebouwd in de nieuwe 3M™ E-A-R™ Switch Protection Oordoppen zodat jij kunt schakelen tussen normale gehoorbescherming en bescherming die meer omgevingsbewustzijn biedt – zo kun je blijven communiceren met je collega's, maar ook mogelijke gevaren en waarschuwingssignalen, zoals voertuigen die achteruit rijden, horen.


 • Optimale pasvorm voor jouw oor

  Met de gepatenteerde 'tip' blijft de oordop in het oor zitten tijdens verschillende activiteiten en de drie meegeleverde formaten zijn geschikt voor de diverse gehoorgangen, de 3M™ E-A-R™ Switch Protection Oordoppen zijn een kostenefficiënte optie die altijd goed zitten.

  Deze oordoppen zijn tevens geschikt voor het EAR-fit validatiesysteem van 3M, hiermee je weet zeker dat je de juiste gehoorbescherming voor het personeel biedt in al hun omgevingen.


Informatiebronnen

 • Afbeelding met de voorpagina van de brochure
  Hoe werken ze?

  Download deze brochure om te ontdekken hoe makkelijk het is om tussen de verschillende modi te schakelen en je gehoor te beschermen tegen lawaai, terwijl je je bewust blijft van de omgeving.

 • Afbeelding met een still uit de video
  Video

  Leer meer over de unieke voordelen van het innovatieve ISL-filter en ontdek wanneer je moet schakelen tussen de modi om jouw productiviteit te optimaliseren.

 • Ontdek het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validatie Systeem
  Fittest-Ready

  Fittests verwijderen het gokwerk van het managen van het naleven van de regels door ieders Persoonlijke Dempingsratio te vinden.