1. 3M & Capital Safety - Valbeschermingsapparatuur
Veiligheid
Fall Protection Equipment in use on top of a building

Wij tillen veiligheid naar nieuwe hoogten.

Met onze expertise in valbeveiliging ben je verzekerd van een goede beveiliging om elk werk op hoogte efficiënt en comfortabel gedaan te krijgen.

Bezoek CAPITALSAFETY.COM

Onze innovatie producten voor valbeveiliging.

Als je op grote hoogte werkt staat één ding centraal, er op vertrouwen dat je veilig weer beneden komt. Met onze producten voorzien we in de behoefte aan veiligheidsoplossingen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor het werken op grote hoogte met betrouwbare valbeschermingsproducten. Sterke en comfortabele oplossingen verzekeren je veiligheid tijdens de gehele klus met behoud van flexibiliteit en productiviteit.

Ontdek onze valbeschermingsproducten op CapitalSafety.com

 

 • Waarom is training belangrijk?

  3M gelooft dat training cruciaal is voor het gebruik van valbescherming. Werken op hoogte is noodzakelijk maar riskant werk, 29% van alle arbeidsongevallen veroorzaakt wordt door vallen van hoogte. Een verkeerde stap is snel gezet en kan leiden tot een ernstig ongeluk. Zorg daarom dat een werknemer altijd veilig kan werken door de juiste opleiding.

Stuur ons een bericht

Stuur uw vraag of opmerking in via het formulier.
Tenzij is aangegeven dat een veld optioneel is, moeten alle velden worden ingevuld.

 • Verzenden
 • Onze trainingen voor valbeveiliging

  Met meer dan 70 jaar expertise in valbeveiliging hebben wij werkplekken over de hele wereld gezien en veiliger gemaakt. Met deze ervaring kunnen wij trainingen op het voor veilig werken op hoogte, veilig werken in besloten ruimten, veilig werken op daken en masten en veilig werken in de olie & gas industrie aanbieden. Bij specifieke wensen stellen wij samen met u een training samen.

  In het 3de kwartaal van 2017 openen wij in Zwijndrecht ons nieuwe Application Development Center. Hier zullen professionele praktijktrainingen voor onder andere Fall Proctection worden aangeboden aan klanten om zo te leren hoe ongevallen voorkomen kunnen worden.

  Boek hier uw training

  Lees meer over onze trainingen in de brochure

  Prijslijst trainingen

webLoaded = "false" Loadclientside=No
Ons bellen

Klantenservice en technische dienst

Tel: 00 800 999 55500 (Gratis)

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands