Veiligheid
 • Share

  Te veel afleiding en lawaai?

  Share

  Te veel afleiding en lawaai?

  Te veel afleiding en lawaai?

  Het kindergehoor is extreem gevoelig. Dat maakt concentreren op school soms moeilijk. Deze gehoorkap biedt uitkomst.

  Stille klaslokalen

  Kinderen in de klas. Een mooie dag buiten. Er is zo veel afleiding voor kinderen - en hoe meer leerlingen, hoe moeilijker het wordt om hen af te zonderen van lawaai. Daarom gebruiken Zwitserse leerkrachten een verrassende methode in de klas.

  Gepersonaliseerd lesgeven

  Leerkrachten in Zwitserland testen een nieuwe creatieve leermethode. Elke leerling volgt een geïndividualiseerd programma dat de leerkracht heeft opgesteld op maat van die leerling. Volgens de Zwitserse onderwijzers kunnen de leerlingen zo in hun eigen tempo vooruitgaan.

  • Gepersonaliseerd lesgeven

   “Kinderen met goede kennis kunnen werken aan oefeningen van een hoger niveau, terwijl leerlingen met moeilijkheden de nodige tijd kunnen nemen om de basis te leren,” vertelt Sara Müller, juffrouw in een basisschool in Zwitserland. “Met deze methode krijgt elke leerling de tijd die hij nodig heeft om een werkje goed af te ronden.”

   Sara hielp haar leerlingen omgeconcentreerd te blijven met 3M™ PELTOR™ gehoorkappen. Deze gehoorbescherming in felle en leuke kleurtjes vermindert het omgevingslawaai met 27 decibel. Hierdoor kunnen de toekomstige genieën zich concentreren op de lessen waarin de onderwijzers zo veel energie hebben gestoken.

    

    

    

   Deze methode is ook al jaren beproefd in de Benelux. En met succes!

    

    

    

   3M™ PELTOR™ Kid gehoorkappen zijn ondermeer te koop bij Ava en Bol.com en bij groothandelaars die exclusief aan scholen leveren.

   GEHOORBESCHERMING