Veiligheid
The Workers' Choice - Valbeveiliging

Valbeveiliging

Sterke, comfortabele en betrouwbare oplossingen.

Als je op grote hoogte werkt staat één ding centraal: er op vertrouwen dat je weer veilig beneden komt. Met onze producten voorzien we in de behoefte aan veiligheidsoplossingen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor het werken op grote hoogte met betrouwbare valbeschermingsproducten. Sterke en comfortabele producten, gecombineerde met kwalitatieve trainingen, verzekeren je veiligheid tijdens de gehele klus met behoud van flexibiliteit en productiviteit.

 • 3M™ DBI-SALA™ Delta harnassen
  3M™ DBI-SALA™ Delta Harnassen

  Gebruiksvriendelijk harnas van hoge kwaliteit.

  DBI-SALA Delta harnassen hebben een water- en vuilafstotende Repel Webbig Technology voor verbeterde duurzaamheid. De parkeerpunten vergroten de bewegingsvrijheid en de Revolver Vertical Torso Adjusters maken snelle verstelling mogelijk.

  Door het gebruikersgewicht van 140kg en het 3M™ DBI-SALA® No-Tangle™ Design is het harnas toegankelijk voor iedereen en eenvoudig aan en uit te trekken.

 • 3M™ Protecta™ 140kg vallijnen
  3M™ DBI-SALA™ Nano-Lok™ Valblok

  Geen zorgen over gebruikersgewicht.

  De Nano-Lok valblokken zijn geschikt voor een gebruikersgewicht van 140 kg. Ze hebben een sterk verminderde valhoogte vergeleken met een vallijn en zijn gekeurd voor valfactor 0, 1, en 2. Ankerpunten kunnen dus van boven het hoofd, tot op voetniveau gebruikt worden.

  Deze valblokken zijn beschikbaar in vele varianten: van een enkele tot een dubbele lijn en speciale varianten die o.a. geschikt zijn voor scherpe randen.

 • 3M™ Valbeveiliging voor gereedschap
  3M™ Valbeveiliging voor Gereedschap

  Voorkom vallen van gereedschap.

  Veilig werken op hoogte stopt niet bij het voorkomen van valgevaar voor personen. Het moet ook voorkomen worden dat gereedschap van hoogte naar beneden kan vallen.

  3M valbeveiliging voor gereedschap maakt het mogelijk om het vallen van gereedschap te voorkomen, zonder de snelheid en flexibiliteit te belemmeren.