Veiligheid
The Workers' Choice - Lasbescherming

Lasbescherming.

Zicht op veilig werken.

Als professionele lasser werk je het liefst met kwalitatieve producten en draag je het liefst bescherming die je werk zo min mogelijk belemmeren. Het merk 3M™ Speedglas ™ is 's werelds toonaangevende productlijn voor lasveiligheid. Gezien de veelzijdigheid aan kwalitatieve en betrouwbare producten hebben we voor elke lasser een geschikte oplossing.

 • 3M™ Speedglas™ 9100 FX Air Laskap
  3M™ Speedglas™ 9100 FX Air Laskap

  Voor constante ademhalingsbescherming en een uitstekend zichtveld.

  De 9100 FX Air laskap overtreft al uw verwachtingen.

  Hij is voorzien van een ‘flip-up’ functie met een extra groot beschermend vizier voor bijvoorbeeld snij- en slijpwerkzaamheden. Door verbeterde optische eigenschappen zie je met het XXi lasfilter alles lichter en gedetailleerder.

 • 3M™ Speedglas™ 9002NC Laskap
  3M™ Speedglas™ 9002NC Laskap

  Een comfortabel en slank design. Tegen Een scherpe prijs.

  De 9002 laskap kenmerkt zich als de helm met de ideale balans tussen vorm, grootte en gewicht.

  Ervaar het verschil. Dankzij verbeterde optische eigenschappen ziet u alles lichter, gedetailleerder en kleurrijker en beschikt de laskap over een hoofdband ontworpen voor extra comfort.

 • 3M™ Speedglas™ 100V Laskap
  3M™ Speedglas™ 100V Laskap

  Uitstekende optische kwaliteit en een betrouwbare licht-naar-donker schakeling.

  Naast de zwarte laskap, kan je bij de Speedglas™ 100V laskap kiezen voor een opvallende look: met de Graphics serie. Ben je een snelheidsduivel? Dan is de Motor laskap wat voor jou! Of ga je voor een meer duister design, met de Skull laskap.