Waarschuwing

Waarschuwing

Er is een ongeldige configuratie gevonden. Neem contact op met de beheerder.

 
Schonere Werkplaats. Snellere Winst.

Eén compleet systeem – voor meer efficiëntie en een hogere kwaliteit.

Stel je eigen systeem samen

Bouw uw succes op ons assortiment

 

Van expert tot alleskunner.

Vanaf nu is er een nagenoeg onbegrensd productaanbod dat geen enkele klant teleur zal stellen, hoe streng zijn eisenpakket, hoe sterk zijn wens naar perfectie en hoe groot zijn uitdaging ook is. De uitgebreide en hoogwaardige productportfolio – van setoplossingen tot schuurmiddelen en lakafwerkingsproducten van 3M – is bedoeld voor alle werkplaatsen die veel waarde hechten aan een uitstekende reputatie.

Van voorsprong naar winst.

Onze standaardwerkprocessen vormen de katalysator van elke werkplaats. Ze vereenvoudigen de bewerking van oppervlakken en weten elke reparatie efficiënt en aanzienlijk sneller te realiseren. Eenvoudig procesverloop, reproduceerbare resultaten, groot effect.

En dat alles in optimale vorm.

Hou uw Festool-machine in optimale vorm met het unieke SERVICE all-inclusive pakket. Registreer uw gereedschap en maak gebruik van de voordelen.

 • Total Automotive Sanding System

  Ervaar het Verschil

  Winstgevend + Efficiënt: Verbeterde stofafzuiging en organisatie van het werkstation kan het aantal nabewerkingen en tijdsverlies verminderen, wat neerkomt op een vergrote rentabiliteit.

  Gezondheid + Veiligheid: Het systeem is ontwikkeld met de veiligheid van de monteur in gedachte, met onder meer verbeterde ergonomie. Daar voelen we ons allemaal beter bij.

Automotive Toepassingen

 • SERVICE all-inclusive

  Maak kennis met Garantie all-inclusive

  Houd uw Festool-machine in optimale vorm met het unieke SERVICE all-inclusive pakket. Registreer uw gereedschap en maak gebruik van de volgende voordelen:

  - 15 dagen testen zonder risico
  - 36 maanden GRATIS reparatieservice
  - 36 maanden kostenbescherming in geval van diefstal
  - 10 jaar garantie op reserveonderdelen


Videos


 • Mede mogelijk gemaakt door Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde, samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en service.

  LEER MEER OVER FESTOOL

  GA NAAR 3MCOLLISION.COM


Stel je eigen systeem samen
Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.