3M netwerkheld afbeelding

Maak kennis met GARANTIE all-inclusive

De hoge kwaliteit die Festool investeert in haar gereedschappen komt ook terug in hun kennis van klantenGARANTIE. Festool's GARANTIE all-inclusive biedt u een allround zorgeloos gebruikspakket voor uw machines*. Zodat u zich uitsluitend op uw werk hoeft te concentreren. Omdat schadeherstelbedrijven meer nodig hebben dan alleen gereedschap.

* Festool-machine binnen 30 dagen na aankoop online registreren voor GARANTIE all-inclusive en de GARANTIEvoorwaarden accepteren. Meer informatie over de GARANTIEvoorwaarden vindt u op www.festool.nl/Service voor Nederland en op www.festool.be/nl/Service voor België.

Registreer voor Festool GARANTIE all-inclusive
 • Service als finishing touch.

  GARANTIE als finishing touch.

  Registreer uw Festool-machine binnen 30 dagen na aankoop op www.festool.nl/service en profiteer van:

   

  ** "GRATIS reparatie" geldt niet voor beschadigingen van verbruiksmateriaal en accessoires, in geval van ondeskundig gebruik, schade die is veroorzaakt door gebruik van niet-originele accessoires- of reserveonderdelen, en als de machine continu aan slijtage onderhevig is geweest.

  Geldig voor alle Festool machines die sinds 06.03.2013 gekocht en binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd zijn voor de GARANTIE all-inclusive. De Festool GARANTIEvoorwaarden zijn van kracht, deze kunnen worden bekeken op www.festool.nl/service.


   • 36 maanden gratis reparaties**
   • 36 maanden diefstalverzekering
   • 10 jaar beschikbaarheid van onderdelen
   • 15 dagen geld-terug-garantie

 • Mede mogelijk gemaakt door Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde, samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en GARANTIE.

  LEER MEER OVER FESTOOL

  GA NAAR 3MCOLLISION.COM