Geoptimaliseerde Systemen voor Automotive ToepassingenHet Total Automotive Sanding System bestaat uit zeven samengestelde systemen, voor degene die aan de carrosserie werkt, de spuiter en de polijster. Kies uit een pneumatisch of elektrisch carrosserie reparatiesysteem, een pneumatische of elektrische lakvoorbereidingsset, een veiligheidsset, een spotrepair-systeem en een lakafwerkingssysteem. Uw werk is zojuist schoner, veiliger, efficiënter en winstgevender geworden.

Alle componenten zijn uiteraard ook los verkrijgbaar - de sets zijn echter gemaakt om kant-en-klare oplossingen aan te bieden.


  • Mede mogelijk gemaakt door Festool Automotive Systems logo

    Total Automotive Sanding System

    3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde, samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en service.

    LEER MEER OVER FESTOOL

    GA NAAR 3MCOLLISION.COM