Pneumatisch Lak Voorbewerkingssysteem

Pneumatische Voorbewerkingsset

Lak verwijderen tegen minder kosten.

Het pneumatische lakvoorbereidingssysteem kenmerkt zich door lage kosten voor persluchtverbruik en een bijzonder efficiënt gebruik. Met de IAS-slang kunnen machines probleemloos gewisseld worden. Daarnaast waarborgt de LEX-motortechnologie een uiterst lange levensduur, waardoor de set een aantrekkelijke investering is. Met andere woorden: optimale voorwaarden om snel en elke keer weer een perfect resultaat te realiseren.

Met de 3M™ Cubitron™ II Hookit™-schuurstroken is plamuur schuren een fluitje van een cent. Geoptimaliseerd voor snel en materiaalbesparend werken, zodat u verzekerd bent van ongekend gladde oppervlakken. Door de perforatielijn kunnen de stroken afgescheurd worden en ook op kleinere handblokken bevestigd worden. De multihole perforatie in visgraatvorm verbetert de afvoer van het schuurstof.

 

 • Elektrische Voorberwerkingsset

  Een systeem dat zich focust op gezondheid dankzij de stofbestrijding, vibratiecontrole en remschijf op de ETC EC 150 - een klasse op zich op het gebied van bediening.

  Elektrische Voorbewerkingsset>

 • Productcatalogus

  Bekijk het volledige aanbod van 3M en Festool Automotive Systems producten die samen het uitgebreide Total Automotive Sanding System vormen.

  Download de catalogus  >

 • Veiligheidsset

  De veiligheidsset is ontwikkeld om te werken in gebieden die gevoelig zijn voor droog stof. Uitgevoerd met een brandvertragende plastic houder, dit minimaliseert brand- en explosiegevaar.

  Veiligheidsset >

 • Aanbrengen van primer met maximale efficiëntie

  Kennis over het proces is nodig voor het stroomlijnen en standaardiseren van taken. Volg het stapsgewijze proces voor optimale resultaten met het 3M™ Accuspray™ systeem.

  Aanbrengen van primer met maximale efficiëntie>

3M™ Accessoires en Schuurmiddelen

Winkel alle producten

3M™ Persoonlijke veiligheid

Winkel alle producten

 • Mede mogelijk gemaakt door Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde, samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en service.

  LEER MEER OVER FESTOOL

Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands