Service voor ijken van detectiemiddelen

Service voor ijken van detectiemiddelen

Uitgebreid servicegebied, Geruststelling

Service en kalibratie

3M heeft een gespecialiseerd Europees servicecentrum in het Verenigd Koninkrijk, dat volledig is uitgerust voor ondersteuning van detectieproducten. Het team heeft jarenlange ervaring in ondersteuning voor een scala aan wetenschappelijke, laboratorium-, medische en industriële instrumenten van 3M en andere fabrikanten. Het centrum is ISO17025:2005-geaccrediteerd voor ijking van temperatuur-, luchttoevoer- en drukinstrumenten.

Voor geluids-, lawaai- en warmtebelastingsinstrumenten werkt het laboratorium volgens de geaccrediteerde procedures van 3M, die zijn ontwikkeld door het Oconomowc Lab. Het servicecentrum gebruikt ijkingsapparatuur die regelmatig volgens nationale standaarden wordt geijkt: al onze ijkingen zijn traceerbaar. Als u vragen heeft over service en/of ijking voor instrumenten, verzoeken we u contact op te nemen met 3M Detection Solutions op +44 (0) 1928 532 590 of door uw vraag naar ons toe te sturen.

CONTACT OPNEMEN


Details van ijkservice

Bij ijking hoort:

  • Uitbreiding van de garantie met 12 extra maanden op actueel gefabriceerde producten
  • Doorlooptijd van doorgaans 4 tot 7 dagen (exclusief transporttijd)
  • Automatische installatie van updates op fabriekshardware en firmware
  • In de fabriek getrainde elektrotechnici die bevoegd zijn voor het onderhoud en de ijking van alle 3M Detectie-apparatuur
  • De geruststelling dat uw service op de juiste manier is uitgevoerd

VERZEND UW FORMULIER

Wij zullen binnen 24 tot 48 uur reageren op uw e-mail (op werkdagen).

Alle velden zijn verplicht, tenzij deze als optioneel zijn aangegeven.

  • We gebruiken de informatie die u heeft ingevuld op dit contactformulier alleen om uw aanvraag te behandelen. Zie ook ons Internet privacy beleid.

  • Verzenden
Hartelijk dank dat u contact met ons heeft opgenomen. We hebben uw aanvraag ontvangen en zullen binnen 24-48 uren (werkdagen) reageren.

We streven ernaar om binnen 24 uur op uw aanvraag te reageren. Bij sommige vragen moet echter nader onderzoek worden verricht om u een juist antwoord te kunnen geven.

Ga voor meer informatie naar Detectieproducten