Service en garanties voor de producten Speedglas™ en Adflo

Service en garanties voor de producten Speedglas™ en Adflo

U kunt de Speedglas- en Adflo-producten aanschaffen en erop vertrouwen dat onze producten zullen doen waarvoor ze zijn gemaakt - en meer dan dat. U kunt er ook gerust op zijn dat producten voor veilig lassen worden ondersteund met een uitgebreide garantie.
 
 
De garantie is van toepassing op materiaal, design en afwerking, maar heeft geen betrekking op defecten als gevolg van normale slijtage, verkeerd gebruik, nalatigheid of als het product is gerepareerd of onderhouden bij een servicestation dat niet is geautoriseerd door 3M. Eventuele defecten zullen worden gerepareerd of de producten zullen worden vervangen door gelijkwaardige producten.

Garantie voor lasbeschermingsproducten

Garantieperiode
 
24 maanden op 3M™ Speedglas™ Automatisch donkerkleurende filters
12 maanden op 3M™ Adflo™ Turbo
 
De garantie gaat in per aankoopdatum. 
 
Hoe doe ik aanspraak op de garantie?

 

  1. Vul het onderstaande formulier in om het probleem te melden en de behandeling van de garantieaanspraak te beginnen.
  2. Breng uw wederverkoper op de hoogte van het defect. Mogelijk kan hij of zij met enkele eenvoudige stappen het probleem verhelpen.  Neem een kopie van het garantieformulier mee naar de wederverkoper. 
  3. Als de wederverkoper na de controles het probleem niet kan oplossen, stuurt de wederverkoper de apparatuur samen met uw garantieformulier naar het 3M-servicecentrum.
  4. Om aanspraak te maken op de garantie vanaf de aankoopdatum, is een aankoopbewijs nodig.  We verzoeken u daarom een kopie van uw aankoopbewijs of de factuur van de defecte apparatuur te verstrekken. Als er geen aankoopbewijs is, gaat de garantieperiode in op de productiedatum die op het product is aangebracht.

 


Garantieformulier voor lasveiligheidsproducten

We kunnen uw aanspraak snel in behandeling nemen,  als u de hieronder gevraagde informatie verstrekt.  Neem defecte apparatuur samen met dit ingevulde formulier mee naar uw wederverkoper, zodat deze een controle kan uitvoeren.

Stuur ons een bericht

 

  • Verzenden

Dank u, uw aanvraag is ingediend. Wij zullen binnen 24 tot 48 uur (op werkdagen) reageren op uw aanvraag.