• Webinar gehoorbescherming en pasvormvalidatie

  Fabrieksarbeider met Peltor Communicatieheadset

  Webinar veiligheidstraining gehoorbescherming

  Dit webinar, gepresenteerd door vooraanstaande experts van 3M, schetst de factoren die een rol spelen bij de keuze van de gehoorbescherming die het meest geschikt is voor het individu en de werkomgeving.

  NU AANMELDEN: 02/30/1999 00:01 DDxx Maand JJJJ - UU.MM
  GRATIS DEELNEMEN - NU BEKIJKEN

  Veiligheidsspecialist met veiligheidshelm met Peltor Communicatieheadset

  • Welke factoren spelen een rol bij de selectie van gehoorbescherming en de pasvormvalidatie?

   Bij de keuze van een geschikte gehoorbeschermer spelen vele factoren een rol, zoals het type en het niveau van het lawaai dat u wilt onderdrukken (continu of impuls), comfort, compatibiliteit met andere PBM, omgevingsbewustzijn en communicatie tussen u en uw collega's. Het kiezen van de juiste gehoorbescherming kan een lastige klus zijn.

   Net zo belangrijk als de selectie is het uitvoeren van een effectieve pasvormvalidatietest om ervoor te zorgen dat de gekozen gehoorbeschermer een effectieve akoestische afdichting en een passend beschermingsniveau biedt en de ontwikkeling van lawaaidoofheid (NIHL) voorkomt, waardoor de naleving van de veiligheids- en gezondheidsvoorschriften door de werkgever ook kan verbeteren.

   Het kiezen van de juiste gehoorbescherming kan lastig zijn. In dit webinar worden behandeld:

   • Het selecteren van de juiste gehoorbeschermer
   • De verschillende geluidsniveaumetingen die u moet begrijpen
   • Ook wordt ingegaan op het testen van de pasvorm en de verschillende methoden voor het schatten van het geluidsniveau onder de gehoorbeschermer, waaronder SNR, HML en Octave Band.

   Bekijk deze video van 45 minuten. Meld u gratis aan.

  Gepresenteerd door toonaangevende experts van 3M.

  • Peter Boen, Application Engineer

   Ihr Trainer: Peter Boen

   • Peter is application engineer, gespecialiseerd in gehoorbescherming, communicatie alsook hoofd-, oog- en aangezichtsbescherming. Hij geeft de Nederlandstalige opleidingen maar spreekt daarnaast ook frans en engels.
    Peter is meer dan 20 jaar werkzaam bij 3M en was, voor hij de Personal Safety Divisie vervoegde in 2018, 8 jaar application engineer voor de schuurmaterialen divisie en 10 jaar actief in sales voor dezelfde afdeling.
    In zijn huidige rol ondersteunt Peter de 3M sales-organizatie, distributie en eindgebruikers in product selectie en correct gebruik van de verschillende PBM’s. Hij heeft een brede kennis en heeft een passie voor het geven van opleidingen.

  Vul het formulier in om de opname on-demand te bekijken
  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

  Bedankt.

  Bedankt voor het invullen van het formulier. Klik hier om toegang te krijgen tot de on demand webinar.

  Onze verontschuldigingen.

  Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden. Probeer het later opnieuw


  Gerelateerde webinars

  • Bouwvakker met veiligheidshelm met Peltor Communicatieheadset
   Uw gehoor beschermen met behoud van omgevingsbewustzijn en communicatie in de bouw

   In een bouwomgeving is het nu meer dan ooit van belang om u niet alleen te beschermen tegen de schadelijke effecten van lawaai, maar ook om u bewust te blijven van uw omgeving en te kunnen communiceren op afstand. In dit webinar wordt uitgelegd welke keuzes hiervoor beschikbaar zijn en wat de voordelen zijn van verschillende soorten gehoorbescherming.

   Wanneer: 05/05/1999 18:00 5 mei 2021 - 18.00 On-demand webinar

   Aanmelden om on-demand te kijken


  Veiligheijavascript:;dsmanager die persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M draagt

  Mis de komende live webinars niet!

  Preventiemedewerkers en werkgevers hebben de plicht om werknemers de juiste beschermingsmiddelen en training te bieden. Het is soms lastig om op dit gebied consequent te blijven, waardoor de processen rondom gezondheid en veiligheid op het werk in het geding komen. Door u hier aan te melden mist u geen enkel inzicht van de toonaangevende experts van 3M over de onderwerpen die voor u belangrijk zijn.

  Aanmelden