• Het reinigen en onderhouden van las- en ademhalingsapparatuur

  Lasser met Speedglas-lashelm G5-01 met motoraangedreven ademhalingssysteem

  Leer hoe u herbruikbare 3M-producten moet verzorgen, reinigen en onderhouden, inclusief onze gezichtsmaskers, hoofdkappen, lasapparaten en motoraangedreven ademhalingssystemen.

  Dit webinar, dat wordt gepresenteerd door vooraanstaande experts van 3M, bespreekt de productonderdelen die essentieel zijn voor de bescherming en legt uit hoe deze moeten worden gecontroleerd en onderhouden.

  NU AANMELDEN: 09/22/2021 10:00 22 september 2021. 10.00 uur (GMT)
  GRATIS DEELNEMEN - NU BEKIJKEN

  Lasser met Speedglas-lashelm G5-01 met motoraangedreven ademhalingssysteem

  • Belangrijkste productkenmerken voor reiniging en onderhoud van las- en ademhalingsapparatuur

   Het waarborgen van ademhalingsbescherming vereist regelmatige reiniging en onderhoud door middel van effectieve controles vóór gebruik en verzorging na gebruik. Dit is belangrijk voor blijvende prestaties van uw 3M ademhalings- of lasproduct en helpt de potentiële blootstelling tijdens het hergebruik tot een minimum te beperken.

   Dit webinar bespreekt de productfuncties die essentieel zijn voor de bescherming en legt uit hoe deze moeten worden gecontroleerd en onderhouden. De nadruk zal liggen op de herbruikbare producten binnen het 3M-assortiment, waaronder onze gelaatsmaskers, hoofdkappen, lasmaskers en motoraangedreven ademhalingssystemen.

   PBM moeten goed worden onderhouden en in bruikbare staat worden gehouden om zijn oorspronkelijke beschermingseffectiviteit te behouden. Degenen die betrokken zijn bij het onderhoud van PBM moeten daartoe bekwaam zijn; zij moeten zijn getraind om te begrijpen hoe de PBM werken, welke risico's eraan verbonden zijn en welke specifieke handelingen vereist zijn voor het controleren, onderhouden, repareren, testen en gebruiken van de middelen.

   Een compleet en effectief onderhoudsprogramma moet het volgende omvatten:

   • Inspectie en herkennen van problemen en defecten
   • Vervanging en reparatie van onderdelen voor het gehele beschermingsmiddel
   • Testen en verifiëren van de functies en prestaties van de PBM
   • Reiniging en desinfectie van herbruikbare PBM, met name als de PBM niet op persoonlijke basis wordt uitgegeven

   Bekijk deze video van 45 minuten. Meld u gratis aan.

  Gepresenteerd door toonaangevende experts van 3M.

  • Kathelijne Jansen, Application Engineer

   Ihr Trainer: Kathelijne Jansen

   • Kathelijne is onze Benelux Application Engineer voor ademhalings- en lasbescherming en werkt 17 jaar bij 3M, waarvan 13 jaar bij de afdeling Personal Safety.
    Met haar moto “have a safe day”, ondersteunt zij Benelux klanten uit de brede industrie en de zorgsector bij vragen rond geschikte en adequate keuze van PBM’s, waarbij ook elementen zoals fit, onderhoud, opleiding etc aan bod komen. Daarnaast is zij ook actief bestuurdslid bij de Belgische beroepsfederatie en is zij regelmatig gastspreker.

  Vul het formulier in om u aan te melden voor het webinar
  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

  Bedankt.

  Bedankt voor het invullen van het formulier. Klik hier om toegang te krijgen tot de on demand webinar.

  Onze verontschuldigingen.

  Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden. Probeer het later opnieuw


  Gerelateerd webinar

  • Werknemer draagt een veiligheidsbril en een onderhoudsvrij stofmasker
   Pasvormtests voor ademhalingsmaskers – zorg dat uw programma voor ademhalingsbescherming is afgestemd op het doel

   Een betrouwbaar pasvormtestprogramma is essentieel voor alle werknemers die regelmatig ademhalingsbescherming dragen. In dit webinar wordt uitgelegd wat pasvormtesten is, hoe het moet worden uitgevoerd en hoe het helpt bij het implementeren van een effectief RPE-programma.

   Wanneer: 05/05/1999 18:00 5 mei 2021 - 18.00 On-demand webinar

   Aanmelden om on-demand te kijken

  • Werknemer die onderhoudsvrij stofmasker en Peltor-gehoorkappen draagt
   Zo implementeert u een programma voor ademhalingsbescherming dat écht werkt

   Ademhalingsrisico's kunnen een enorm effect hebben op de gezondheid van medewerkers. Dit webinar behandelt de selectie en het gebruik van geschikte ademhalingsbeschermingsmiddelen (RPE), de hiërarchie van beheersmaatregelen en de belangrijkste problemen en belemmeringen die moeten worden aangepakt bij de implementatie van een RPE-programma.

   Wanneer: 05/05/1999 18:00 5 mei 2021 - 18.00 On-demand webinar

   Aanmelden om on-demand te kijken


  Veiligheidsmanager die persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M draagt

  Mis de komende live webinars niet!

  Preventiemedewerkers en werkgevers hebben de plicht om werknemers de juiste beschermingsmiddelen en training te bieden. Het is soms lastig om op dit gebied consequent te blijven, waardoor de processen rondom gezondheid en veiligheid op het werk in het geding komen. Door u hier aan te melden mist u geen enkel inzicht van de toonaangevende experts van 3M over de onderwerpen die voor u belangrijk zijn.

  Aanmelden