• Lawaaidoofheid: hoe voorkomt u gehoorschade door lawaai op de werkplek

  Het gebruik van de juiste gehoorbescherming helpt beroepsdoofheid te voorkomen

  Bescherm het gehoor vandaag, zodat u kunt blijven genieten van uw oren

  Tijdens deze webinar komt u meer te weten over de vroege tekenen van gehoorverlies, de impact op ons dagelijks leven - zowel op het werk als in de vrije tijd en hoe 3M kan helpen uw gehoor levenslang te beschermen.

  NU AANMELDEN: 03/30/2022 14:00 30 maart 2022 - 14.00
  GRATIS DEELNEMEN - NU BEKIJKEN

  Gebruik gehoorbescherming als u in een lawaaiige omgeving werkt

  • Leer hoe voorkomt u gehoorschade door lawaai op de werkplek

   Onze oren werken 24 uur per dag, zelfs als we slapen. We vertrouwen op onze oren om waarschuwings- en noodgeluiden te detecteren, zoals een rook- of brandalarm. Elke dag lijden miljoenen mensen over de hele wereld aan gehoorstoornissen. 

   Lawaaidoofheid is een beroepsziekte die over het algemeen ontstaat door langdurige blootstelling aan schadelijke geluidsniveaus. Maar ook blootstelling aan hoge impulsgeluiden kan onomkeerbare gehoorschade veroorzaken.

   Gehoorverlies door blootstellinng aan lawaai is niet alleen gerelateerd aan beroepsactiviteiten, maar kan ook ontstaan in de vrije tijd bij een bezoek aan een concert of F1 race bijvoorbeeld. Gehoorverlies kan ons dagelijks leven beïnvloeden, variërend van het vermogen om onze werktaak goed uit te voeren tot het genieten van een vrijetijdsbesteding.

   Hoewel een deel van het gehoorverlies kan worden toegeschreven aan veroudering of bijwerkingen van bepaalde medische behandelingen, wordt de meerderheid van de gevallen van gehoorverlies geassocieerd met beroeps- of vrijetijdgerelateerde activiteiten. Het goede nieuws is dat zowel recreatief als beroepsmatig gehoorverlies volledig te voorkomen is.

   3M erkent dit probleem als een van de grootste uitdagingen in de bescherming van de gezondheid van werknemers. Tijdens deze webinar komt u meer te weten over de:

   • omvang en effecten van gehoorverlies
   • vroege tekenen van gehoorverlies
   • de impact op ons dagelijks leven - zowel op het werk als in de vrije tijd
   • hoe 3M kan helpen uw gehoor levenslang te beschermen

   Bekijk deze video van 45 minuten. Meld u gratis aan.

  Gepresenteerd door toonaangevende experts van 3M.

  • Peter Boen, application engineer

   Peter Boen

   • Peter is application engineer, gespecialiseerd in gehoorbescherming, communicatie alsook hoofd-, oog- en aangezichtsbescherming. Hij geeft de Nederlandstalige opleidingen maar spreekt daarnaast ook frans en engels.
    Peter is meer dan 20 jaar werkzaam bij 3M en was, voor hij de Personal Safety Divisie vervoegde in 2018, 8 jaar application engineer voor de schuurmaterialen divisie en 10 jaar actief in sales voor dezelfde afdeling.

  Vul het formulier in om u aan te melden voor dit webinar
  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

  Excuses.

  Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw.

  Bedankt.

  We hebben je verzoek ontvangen.


  Gerelateerde webinars

  • Bouwvakker draagt veiligheidshelm met Peltor communicatieheadsets
   Uw gehoor beschermen met behoud van omgevingsbewustzijn en communicatie in de bouw

   Werken in de bouw is op elk moment zeer dynamisch, met veel potentiële gevaren. Is het nu meer dan ooit van belang om zich niet alleen te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van lawaai, maar ook bewust te blijven van de omgeving en te blijven communiceren op afstand. In deze webinar worden de basisprincipes van het menselijk gehoor uitgelegd, en wordt gekeken naar welke opties beschikbaar zijn om uw gehoor te beschermen.

   Meld u aan om on-demand te kijken

  • Veiligheidsspecialist draagt veiligheidshelm met Peltor communicatieheadset
   Het selecteren van gehoorbescherming en de pasvormvalidatie

   Het kiezen van de juiste gehoorbescherming kan lastig zijn. In dit webinar wordt uitgelegd hoe u de juiste gehoorbeschermer selecteert, welke verschillende geluidsniveaumetingen u moet begrijpen en hoe u de pasvorm valideert om ervoor te zorgen dat de drager voldoende wordt beschermd.

   Meld u aan om on-demand te kijken


  Stel een vraag aan onze experts in gehoorbeschermingsoplossingen

  Vraag het aan een expert

  Hulp nodig? Neem contact op met ons team
  Ons gehoorbeschermingsteam heeft jarenlange ervaring en staat voor u klaar.

  Stel ons uw vraag