• Leiderschapstraining op het gebied van gezondheid en veiligheid

  Bouwvakker met veiligheidshelm met Peltor Communicatieheadset

  3M-webinar over inzicht in menselijke factoren of gedragsfactoren in relatie tot gezondheid en veiligheid​

  Dit webinar, gepresenteerd door vooraanstaande experts van 3M, zet de aspecten die de veiligheidscultuur van een organisatie bepalen op een rij en laat zien hoe door effectief leiderschap de gezondheid en veiligheid kunnen worden verbeterd.

  NU AANMELDEN: 11/17/2021 10:00 17.11.2021 - 10.00 uur (GMT).
  GRATIS DEELNEMEN - NU BEKIJKEN

  Bouwvakker met veiligheidshelm met Peltor Communicatieheadset

  • Kom meer te weten over menselijke factoren of gedragsfactoren in relatie tot gezondheid en veiligheid

   Het waarborgen van adequate bescherming door de implementatie van een PBM-programma is afhankelijk van vele factoren en de inzet van zowel het management als de medewerkers.

   De veiligheidscultuur – houding, gedrag en leiderschap ten aanzien van gezondheid en veiligheid op alle niveaus binnen een organisatie – kan een grote positieve of negatieve invloed hebben op het succes van een PBM-programma.

   Dit webinar biedt een algemeen overzicht van veiligheidsgedrag en leiderschap op het gebied van gezondheid en veiligheid en de invloed van het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) op de werkplek.​ ​Gepresenteerd door een PBM-specialist met ervaring op het gebied van gezondheid en veiligheid in relatie tot het gebruik van PBM op de werkvloer.

   Raadpleeg voor meer gedetailleerde informatie over menselijke factoren een specialist op het gebied van menselijke factoren/ergonoom. Nationale of regionale voorschriften en richtlijnen variëren, en de verantwoordelijkheid voor een juist beleid inzake gezondheid en veiligheid op het werk dat in overeenstemming is met nationale of regionale voorschriften, ligt bij de werkgever.

   De gevolgen van ongewenst gedrag op het werk kunnen verstrekkend zijn.​
   Menselijke factoren zijn een belangrijk aspect van de oorzaken van ongevallen op de werkplek.

   In 2003 schatte de IAO dat 4 procent van het Bruto Binnenlands Product (BBP – een van de meest gebruikte maatstaven voor de nationale welvaart) verloren gaat als gevolg van ongevallen en werkgerelateerde ziekten. In 2001 bedroeg 4% van het mondiale BBP meer dan 1 biljoen US$.​

   Het wordt algemeen erkend dat leiderschap van cruciaal belang is voor de veiligheid van een organisatie en dit wordt bevestigd door de bevindingen van bijna alle onderzoeken en enquêtes in verband met incidenten.​

   Veiligheid in cijfers: ILO (pdf 0,7 MB)

   Bekijk deze video van 45 minuten. Meld u gratis aan.

  Gepresenteerd door toonaangevende experts van 3M.

  • Kathelijne Jansen, Application Engineer

   Ihr Trainer: Kathelijne Jansen

   • Kathelijne is onze Benelux Application Engineer voor ademhalings- en lasbescherming en werkt 17 jaar bij 3M, waarvan 13 jaar bij de afdeling Personal Safety.
    Met haar moto “have a safe day”, ondersteunt zij Benelux klanten uit de brede industrie en de zorgsector bij vragen rond geschikte en adequate keuze van PBM’s, waarbij ook elementen zoals fit, onderhoud, opleiding etc aan bod komen. Daarnaast is zij ook actief bestuurdslid bij de Belgische beroepsfederatie en is zij regelmatig gastspreker.

  Vul het formulier in om u aan te melden voor het webinar
  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

  Bedankt.

  Bedankt voor het invullen van het formulier. Klik hier om toegang te krijgen tot de on demand webinar.

  Onze verontschuldigingen.

  Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden. Probeer het later opnieuw


  Gerelateerde webinars

  • Werknemer die een onderhoudsvrij ademhalingsmasker, bril en gehoorkappen draagt
   Zo implementeert u een programma voor ademhalingsbescherming dat écht werkt

   Ademhalingsrisico's kunnen een enorm effect hebben op de gezondheid van medewerkers. Dit webinar behandelt de selectie en het gebruik van geschikte ademhalingsbeschermingsmiddelen (RPE), de hiërarchie van beheersmaatregelen en de belangrijkste problemen en belemmeringen die moeten worden aangepakt bij de implementatie van een RPE-programma.

   Wanneer: 05/05/1999 18:00 5 mei 2021 - 18.00 On-demand webinar

   Aanmelden om on-demand te kijken


  Veiligheidsmanager die persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M draagt

  Mis de komende live webinars niet!

  Preventiemedewerkers en werkgevers hebben de plicht om werknemers de juiste beschermingsmiddelen en training te bieden. Het is soms lastig om op dit gebied consequent te blijven, waardoor de processen rondom gezondheid en veiligheid op het werk in het geding komen. Door u hier aan te melden mist u geen enkel inzicht van de toonaangevende experts van 3M over de onderwerpen die voor u belangrijk zijn.

  Aanmelden