• Webinar: Werken op hoogte in de bouw

  Werken op hoogte in de bouw

  Introductie van ons webinar over persoonlijke veiligheid bij werken op hoogte in de bouw

  Tijdens dit webinar bespreken branche-experts van 3M enkele van de gevaren, best practices en aanbevolen PBM-oplossingen voor valbeveiliging in de bouw.

  GRATIS DEELNEMEN - NU BEKIJKEN

  Valbeveiliging in de bouwsector

  Werken op hoogte in de bouw

  • Leer hoe u een programma voor ademhalingsbescherming implementeert

   Elke dag worden wereldwijd bijna een miljoen werknemers getroffen door een arbeidsongeval en sterven bijna 6300 mensen als gevolg van een arbeidsongeval of beroepsziekte: hoofd- en oogletsel, gehoor- en ademhalingsrisico's, vallen van hoogte en vallende voorwerpen: als bouwvakker kunt u dagelijks met al deze zaken te maken krijgen.

   Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) is de laatste verdedigingslinie en bij het selecteren van PBM moet rekening worden gehouden met de drager, de werktaak en de werkomgeving. Als veiligheid voor werknemers die op hoogte werken een prioriteit is, heeft iedereen in uw team daar baat bij.

   U kunt te maken krijgen met 'gevaren die zijn verbonden aan op hoogte werken' op een bouwplaats als u op een plaats werkt waar een persoon naar een lager niveau kan vallen met letsel als gevolg. Denk hierbij aan werken op ladders, steigers, platte of schuine daken, in de buurt van een vloer of muurrand, kwetsbare oppervlakken, besloten ruimtes en andere locaties.

   3M erkent het probleem als een van de grootste uitdagingen in de bouwsector. Tijdens dit webinar bespreken branche-experts van 3M enkele van de gevaren, best practices en aanbevolen PBM-oplossingen voor valbeveiliging in de bouw.

   In dit webinar richten we onze aandacht op:

   • werken op mobiele hoogwerkers
   • steigers en uitstekende randen
   • evenals op kwesties als het begrijpen van valhoogtes
   • risico's van vallende voorwerpen.

   Het webinar duurt 45 minuten. Registreer gratis.

  Gepresenteerd door toonaangevende experts van 3M.

  • Martin Verkamman

   Martin Verkamman, sales specialist werken op hoogte en besloten ruimte

   • Martin is sinds 2012 werkzaam in deze rol en heeft zijn ervaring in de jaren ervoor opgedaan in de steigerbouw branch.
    In zijn huidige rol is het zijn taak om eindgebruikers en verkooppunten te ondersteunen in klant bezoeken om op deze wijze gezamenlijk naar een passende oplossing te komen. Naast zijn taak als Sales Specialist ondersteunt Martin 3M in zowel Belgie als Nederland in de diverse normalisatie commissies voor PBM’s en Ankerpunten en is hij lid van de werkgroep veilig werken op hoogte van de VVGW.

  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

  Excuses.

  Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw.

  Bedankt.

  We hebben je verzoek ontvangen.


  Gerelateerde webinars

  • Webinar: valbeveiligingsplan
   Trainingswebinar valbeveiliging en hoe u uw werknemers kunt beschermen

   Dit webinar, gepresenteerd door vooraanstaande experts van 3M, leidt u door het proces van het opstellen van een valbeveiligingsplan. Daarbij komen alle aspecten aan bod, van waarom een plan eigenlijk nodig is tot het beoordelen en herzien van het plan om ervoor te zorgen dat het alle elementen bevat die nodig zijn om veilig op hoogte te kunnen werken.

   Wanneer: On-demand webinar

   Aanmelden om on-demand te kijken

  • Webinar: gehoor beschermen in de bouw
   Uw gehoor beschermen met behoud van omgevingsbewustzijn en communicatie in de bouw

   Werken in de bouw is op elk moment zeer dynamisch, met veel potentiële gevaren. Is het nu meer dan ooit van belang om zich niet alleen te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van lawaai, maar ook bewust te blijven van de omgeving en te blijven communiceren op afstand. In deze webinar worden de basisprincipes van het menselijk gehoor uitgelegd, en wordt gekeken naar welke opties beschikbaar zijn om uw gehoor te beschermen.

   Wanneer: On-demand webinar

   Aanmelden om on-demand te kijken

  • Webinar: Voorkomen van vallende voorwerpen
   Preventieprogramma's voor vallende voorwerpen in de bouw

   De gevaren die worden veroorzaakt door vallende en rondvliegende voorwerpen worden vaak over het hoofd gezien in risico inventarisaties of taak risico analyses op de diverse bouw projecten.

   Wanneer: On-demand webinar

   Aanmelden om on-demand te kijken


  Ontdek 3M oplossingen voor persoonlijke veiligheid in de bouwsector

  Leer meer

  Uw one-stop-platform voor persoonlijke veiligheid in de bouwsector.

  MEER INFORMATIE