1. 3M Nederland
 2. 3M Automotive

3M Automotive

Man met remschijf in zijn hand
100 jaar innovatie voor de voertuigen van nu
Bekijk de Automotive Producten

Automotive-markt

De klus telkens in één keer klaren.

Uw reputatie garandeert herhaalaankopen en onderscheidt u van de concurrentie. Met bijna 100 jaar ervaring in de auto-industrie kennen wij de in’s en out’s van het ontwerpen, produceren en repareren van auto's - van onze hulp aan de OEM’s bij de vermindering van brandstofverbruik met lichtgewicht producten tot onze hulp aan schadeherstelspecialisten bij het revolutioneren van het lakproces.


Automotive-producten

Zie alle Automotive-producten

 

 • De klus telkens in één keer klaren.

  Uw reputatie is van onschatbare waarde. Het garandeert herhaalaankopen en onderscheidt u van de concurrentie. Met bijna 100 jaar ervaring in de auto-industrie kennen wij de in’s en out’s van het ontwerpen, produceren en repareren van auto's - van onze hulp aan de OEM’s bij de vermindering van brandstofverbruik met lichtgewicht oplossingen tot onze hulp aan schadeherstelspecialisten bij het revolutioneren van het spuitproces. Wij kunnen u helpen om de klus sneller te klaren, met meer zelfvertrouwen en blijvende betrouwbaarheid - zodat uw reputatie blijvend is.


Innovatie in actie

 • 22 februari 2017

  Wat hebben auto’s en tanden met elkaar gemeen?

  Op het eerste gezicht: niets. Totdat…. wetenschappers hun krachten bundelen. De mengtechniek van de tandarts als oplossing bij autoschadeherstel.

  22 februari 2017
 • 21 februari 2017

  Carwrapping. Welke stijl past bij jouw reputatie?

  Jij bent uniek en er is geen enkele reden waarom je auto dat niet kan zijn. Met jouw logo, jouw ontwerp, jouw kleur, jouw stijl.

  21 februari 2017 Carwrapping. Welke stijl past bij jouw reputatie?
 • 13 maart 2015

  Verbeter efficiëntie. Reduceer afval.

  Met de combinatie van  3M™ Accuspray™- en PPS™-systemen kunt u het werk sneller, makkelijker en voor minder geld klaren, telkens weer.

  13 maart 2015
 • 20 januari 2017

  Samenwerking Festool en 3M van start

  Een totaaloplossing die de prestatie van schadeherstelbedrijven verbetert: Topschuurmiddelen gecombineerd met premium gereedschap en service

  20 januari 2017

Innovatie in actie


Over Automotive Markets bij 3M

 • Onze expertise en producten dragen bij aan de hoge kwaliteit van uw werk. Van het voorwerk met Hookit™ schuurmiddelen, tot afplaktapes, lijmen, kitten, coatings, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere materialen voor het produceren, onderhouden en repareren van auto’s, boten en andere voertuigen.