1. 3M Nederland
  2. 3M Automotive

3M Automotive

Man met remschijf in zijn hand
100 jaar innovatie voor de voertuigen van nu
Bekijk de Automotive Producten

Automotive-markt

De klus telkens in één keer klaren.

Uw reputatie garandeert herhaalaankopen en onderscheidt u van de concurrentie. Met bijna 100 jaar ervaring in de auto-industrie kennen wij de in’s en out’s van het ontwerpen, produceren en repareren van auto's - van onze hulp aan de OEM’s bij de vermindering van brandstofverbruik met lichtgewicht producten tot onze hulp aan schadeherstelspecialisten bij het revolutioneren van het lakproces.


Automotive-producten

Zie alle Automotive-producten

 

  • De klus telkens in één keer klaren.

    Uw reputatie is van onschatbare waarde. Het garandeert herhaalaankopen en onderscheidt u van de concurrentie. Met bijna 100 jaar ervaring in de auto-industrie kennen wij de in’s en out’s van het ontwerpen, produceren en repareren van auto's - van onze hulp aan de OEM’s bij de vermindering van brandstofverbruik met lichtgewicht oplossingen tot onze hulp aan schadeherstelspecialisten bij het revolutioneren van het spuitproces. Wij kunnen u helpen om de klus sneller te klaren, met meer zelfvertrouwen en blijvende betrouwbaarheid - zodat uw reputatie blijvend is.


Innovatie in actie

Innovatie in actie


Over Automotive Markets bij 3M

  • Onze expertise en producten dragen bij aan de hoge kwaliteit van uw werk. Van het voorwerk met Hookit™ schuurmiddelen, tot afplaktapes, lijmen, kitten, coatings, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere materialen voor het produceren, onderhouden en repareren van auto’s, boten en andere voertuigen.