1. Electronica

Electronica

Een dame die tablet gebruikt in een datacentrum.
Wij helpen u vandaag apparatuur te bouwen die de wereld van morgen van aanstuurt.
Bekijk de Elektronische producten

Elektronicamarkten

De manier waarop wij leven veranderen, innovatie na innovatie.

Van klantenservice tot vliegtuigen en chirurgische procedures, de wereld wordt steeds meer geautomatiseerd. Software en elektronica lopen daarbij voorop. 3M richt zich helemaal op het maken van producten die niet alleen de elektronica die we nu hebben verbeteren maar ook ons vermogen om de technologie van morgen te innoveren en vooruit te brengen.


Elektronische producten

Zie alle Elektronische producten

 

 • Onze manier van leven verandert, innovatie na innovatie.

  Van klantenservice tot vliegtuigen en chirurgische procedures, de wereld wordt steeds meer geautomatiseerd. Software en elektronica lopen daarbij voorop. 3M focust zich niet alleen om producten te maken die de elektronica van nu verbeteren maar doet er ook alles aan om de technologie van morgen te innoveren en vooruit te brengen. Of het nu gaat om vergroten van het contrast en de helderheid van het scherm op uw mobiele apparatuur of het operationeel houden van kritische elektronische systemen in noodsituaties. Wij brengen nieuwe producten op de markt en werken aan de volgende generatie elektronica.


Innovatie in actie

 • 12 april 2018

  Klaar voor de vooruitgang?

  Probeer de 3M Novec speciale vloeistoffen. 3M Novec producten zijn een familie van slimme, veilige en duurzame vloeistoffen die reinigen, koelen, coaten en beschermen.

  12 april 2018 Klaar voor de vooruitgang? Klaar voor de vooruitgang?
 • 13 maart 2015

  Betere weergave. Beter levensduur van de batterij

  3M™ Display Films verbeteren de beeldkwaliteit en reduceren het energieverbruik zodat u langer een beter beeld heeft.

  13 maart 2015
 • 13 maart 2015

  Voor een sterkere, lichtere elektronica-generatie

  Tapes en lijmen van 3M geven ingenieurs de mogelijkheid om te innoveren en maken lichtere, sterkere en betrouwbaardere elektronica mogelijk.

  13 maart 2015
 • 13 maart 2015

  Hoe minder meer schept bij de koeling van hardware

  3M™ Novec™ Engineered Fluids gebruiken minder energie om hardware koel te houden (95% minder om precies te zijn) zodat u componenten dichter op elkaar kunt plaatsen.

  13 maart 2015

Innovatie in actie


Over Elektronicamarkten bij 3M

 • Bij 3M zijn we experts om u te helpen om ideeën te ontwikkelen die de toekomst aansturen. Van projectoren en headsets tot geleidende tape en koeloplossingen voor datacentra. Wij helpen u bij het beheersen van de kosten en het oplossen van problemen met een ontwerp. Onze sterk reflecterende folies maken uw producten nog helderder en met Novec™ vloeistoffen wordt uw apparatuur koel gehouden voor een hogere mate van betrouwbaarheid. Wij helpen u betere producten voor de gebruikers te maken.

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands