1. 3M Nederland
 2. Electronica

Electronica

Een dame die tablet gebruikt in een datacentrum.
Wij helpen u vandaag apparatuur te bouwen die de wereld van morgen van aanstuurt.
Bekijk de Elektronische producten

Elektronicamarkten

De manier waarop wij leven veranderen, innovatie na innovatie.

Van klantenservice tot vliegtuigen en chirurgische procedures, de wereld wordt steeds meer geautomatiseerd. Software en elektronica lopen daarbij voorop. 3M richt zich helemaal op het maken van producten die niet alleen de elektronica die we nu hebben verbeteren maar ook ons vermogen om de technologie van morgen te innoveren en vooruit te brengen.


Elektronische producten

Zie alle Elektronische producten

 

 • Onze manier van leven verandert, innovatie na innovatie.

  Van klantenservice tot vliegtuigen en chirurgische procedures, de wereld wordt steeds meer geautomatiseerd. Software en elektronica lopen daarbij voorop. 3M focust zich niet alleen om producten te maken die de elektronica van nu verbeteren maar doet er ook alles aan om de technologie van morgen te innoveren en vooruit te brengen. Of het nu gaat om vergroten van het contrast en de helderheid van het scherm op uw mobiele apparatuur of het operationeel houden van kritische elektronische systemen in noodsituaties. Wij brengen nieuwe producten op de markt en werken aan de volgende generatie elektronica.


Innovatie in actie

 • Webinar: Protection of control electronics in harsh environments

  ​Join our webinar on June 30th to discover how to protect sensitive electronics. You’ll gain an understanding of what the coating looks like as well as its performance and durability in challenging environments.

  Webinar: Protection of control electronics in harsh environments Webinar: Protection of control electronics in harsh environments
 • Webinar: Safe, sustainable, and reliable cleaning for Aerospace

  You can learn about the technical and economic advantages of cleaning with 3M™ Novec™ Engineered Fluids in the Aerospace Industry in our new webinar. Regesiter today!

 • Webinar: 3M Novec 1230 Fire Protection Fluid

  Learn at our webinar "There is only one 3M™ Novec™ 1230 Fire Protection Fluid" how fire extinguishing with a clean agent work.

 • Klaar voor de vooruitgang?

  Probeer de 3M Novec speciale vloeistoffen. 3M Novec producten zijn een familie van slimme, veilige en duurzame vloeistoffen die reinigen, koelen, coaten en beschermen.

  Klaar voor de vooruitgang? Klaar voor de vooruitgang?

Innovatie in actie


Over Elektronicamarkten bij 3M

 • Bij 3M zijn we experts om u te helpen om ideeën te ontwikkelen die de toekomst aansturen. Van projectoren en headsets tot geleidende tape en koeloplossingen voor datacentra. Wij helpen u bij het beheersen van de kosten en het oplossen van problemen met een ontwerp. Onze sterk reflecterende folies maken uw producten nog helderder en met Novec™ vloeistoffen wordt uw apparatuur koel gehouden voor een hogere mate van betrouwbaarheid. Wij helpen u betere producten voor de gebruikers te maken.