1. 3M Nederland
  2. Transport

Transport

Tokyo, Japanse weginfrastructuur
Lichtere, snellere en veiligere manieren om de wereld in beweging te houden.
Zie Transportproducten

Transportmarkten

De wereld vooruit helpen.

Per vliegtuig, over water of land. Van vrachtschepen tot scooters. Wij spelen een innovatieve rol in het op efficiënte manier bouwen van veilige, comfortabele, mooie, duurzame en duurzame vormen van transport. Of u nu de trein neemt of op 10.000 meter hoogte vliegt. U kunt er overal in de wereld van transport op rekenen dat 3M u vooruit brengt.


Transportproducten

Zie alle Transportproducten

 

  • De wereld vooruit bewegend.

    Waarheen u ook gaat en hoe u er ook komt, via de lucht, over water of over land. Van vrachtschepen tot scooters, u komt 3M overal in de transportwereld tegen.

    Wij spelen een innovatieve rol in het op efficiënte manier bouwen van veilige, comfortabele, aantrekkelijke, duurzamere en milieuverantwoorde vormen van transport. Of u nu de trein neemt of op 10.000 meter hoogte vliegt. Van oppervlaktebescherming tot dichtingsmiddelen, van geluids- tot gewichtsbeperking - zelfs gebieden van geleidbaarheid en impact - bij 3M zoeken wij constant naar nieuwe manieren om fabrikanten, transporteurs en reizigers te helpen hun doel te bereiken. Met oplossingen die uiteenlopen van het ontwerp tot dagelijkse activiteiten en bestemmingen.

 


Innovatie in actie

Innovatie in actie


Over transportmarkten bij 3M

  • 3M helpt u op deskundige wijze om verbanden te leggen, met het stroomlijnen van producten, veiligheid en systemen die naadloos samenwerken. Van dichtingsmiddelen en lijmproducten tot elektronische tolheffings- en parkeermanagementsystemen. Wij weten dat uw bedrijf dagelijks beter en veiliger draait met geïntegreerde systemen.