1. 3M Nederland
 2. Industrie

Industrie

Vliegtuigmonteur inspecteert schroef van 737
Innovatieve manieren om de complexe productiewereld soepel te laten draaien.
Bekijk de Fabricageproducten

Fabricagemarkten

Doe het altijd in één keer goed.

Als het gaat over fabricage, assembleren of verwerking, 3M weet dat efficiëntie cruciaal is. Voor u, voor uw team, en voor de opbrengst. Van uiterst krachtige schuurmiddelen die processen soepel draaiend houden tot futuristische materialen die de werkbelasting letterlijk verminderen. Onze innovatieve oplossingen houden uw bedrijf en uw medewerkers zonder problemen aan het werk.


Fabricageproducten

Zie alle Fabricageproducten

 

 • Doe het keer op keer in één keer goed.

  Wanneer het aankomt op de fabricage, assembleren of het processen van wat dan ook, overal ter wereld weet 3M dat efficiëntie essentieel is - voor u, voor uw team, en voor de opbrengst. Van uiterst sterke schuurmiddelen die de processen soepel draaiend houden tot futuristische materialen die de werkbelasting letterlijk lichter kunnen maken. Wij richten ons er volledig op om innovatieve oplossingen te leveren die uw bedrijf en uw medewerkers probleemloos aan het werk houden.

 


Innovatie in actie

 • Nieuw! 3M krachtige tweecomponenten acrylaatlijmen

  De nieuwe generatie structurele tweecomponenten acrylaatlijm: geurarm, bestand tegen extreme omstandigheden en langere open tijd! Ook geschikt voor gegalvaniseerde oppervlakken.

 • Innovatieve studententeams op training bij 3M

  Op 14 december kwamen de studenten van twee innovatieve projecten aan de TU Delft op bezoek in het Customer Technical Center van 3M in Zwijndrecht. Samen met 3M Application Engineers gingen zij op zoek naar oplossingen om hun projecten te optimaliseren!

 • Selectiegids

  Kies uw gewenste productgroep en bepaal aan de hand van productkenmerken, toepassingen en prestatieniveaus welk product u best kan gebruiken voor uw industriële toepassing.

  Selectiegids Selectiegids
 • Vervang schroeven en bouten door tapes & lijmen

  Alternatieve verbindingen voor schroeven en bouten. 3M heeft nochtans een uitgebreid assortiment tapes en lijmen ter beschikking als waardevol alternatief.

  Vervang schroeven en bouten door tapes & lijmen Vervang schroeven en bouten door tapes & lijmen

Innovatie in actie


Over fabricagemarkten bij 3M

 

 • 3M geeft u deskundige hulp zodat u het vertrouwen krijgt dat u de klus in één keer kunt klaren. Onze productietechnologieën helpen te voorkomen dat u het opnieuw moet doen zodat u op tijd kunt leveren. Van lijmproducten en luchtfilters tot waterzuiveraars en veiligheidsfilm voor ramen, ons doel is om u te helpen om uw bedrijf efficiënter draaiend te houden.