Interessante 3M-verhalen

Meer verhalen uit de 3M-redactiekamer

Hier wordt uw verhaal gedeeld met de wereld.

 • 9 dingen die u moet weten over uw carrière

  Welk advies zou u geven aan iemand die vandaag aan het begin van zijn of haar carrière staat? We stelden die vraag aan negen ervaren 3M-medewerkers. Hun antwoorden zijn even openhartig als verstandig, en sommige antwoorden zullen u wellicht verrassen.

  9 dingen die u moet weten over uw carrière
 • Mijn eerste octrooi: de strijd tegen microben

  Toen Manjiri Kshirsagar 15 was, kwam haar broer thuis met een octrooi en was hij de trots van de familie. Vanaf dat moment had Manjiri een nieuw doel in haar leven: zelf een octrooi verdienen.

  Mijn eerste octrooi: de strijd tegen microben
 • Het belang van bedrijfsethiek

  In dit tijdperk van 24-uurs nieuwscycli en sociale media is het belangrijker dan ooit om een reputatie als ethisch verantwoord bedrijf in stand te houden.

  Het belang van bedrijfsethiek
 • Mijn eerste octrooi: Blijven plakken

  De klok lijkt steeds langzamer te gaan tikken terwijl u wacht op uw eerste octrooi. Voor Yorinobu Takamatsu van 3M Japan was het het wachten waard.

  Mijn eerste octrooi: Blijven plakken

Interessante 3M-verhalen

Meer verhalen uit de 3M-redactiekamer

Hier wordt uw verhaal gedeeld met de wereld.


Twee scheikundigen in een laboratorium

Bij 3M voeren onze 91.000 medewerkers belangrijk werk uit, want onze wetenschappelijke kennis heeft een positieve invloed op de levens van mensen. Bij 3M maakt u deel uit van een internationaal bedrijf dat bekend staat om zijn compromisloze integriteit. U zult werken met intelligente en gemotiveerde mensen die beloond worden voor het uitdagende werk dat ze uitvoeren en dat hun kansen geeft om te leren en te groeien. Bij 3M zijn uw mogelijkheden eindeloos.

 • wereldkaart
 • wereldwijde 3M vestigingen

  Bij 3M bent u onderdeel van een toonaangevend bedrijf. 3M heeft vestigingen in meer dan zestig landen wereldwijd, u maakt deel uit van een groot netwerk aan gemotiveerde werknemers.
   

  • Globale verkoop: $ 31,8 miljard.
  • Internationale verkoop (niet-VS): $ 20,1 miljard (63 procent van de totale omzet).
  • 3M producten worden in bijna 200 landen verkocht.
  • 91.000 medewerkers wereldwijd.
  • In 2018 gaf 3M in totaal € 65,2 miljoen uit aan donaties (in producten en contant geld).

Vijf redenen waarom onze medewerkers graag bij 3M werken

 • Maak een verschil in de wereld
  Maak een verschil in de wereld

  Bij 3M is duurzaamheid de basis van alles wat we doen. Dit betekent dat natuurlijke bronnen moeten worden beschermd, economische, sociale en milieufactoren in evenwicht moeten zijn en we mondiale uitdagingen het hoofd moeten bieden. We zijn verbonden door ons gezamenlijke doel: het leven van iedereen verbeteren.

 • Kom werken bij een toonaangevend bedrijf
  Kom werken bij een toonaangevend bedrijf

  Bij 3M maakt u deel uit van een internationaal bedrijf dat bekend staat om zijn compromisloze integriteit. We zetten al meer dan 114 jaar de toon omdat we snel handelen, verandering verwelkomen en ethisch verantwoord te werk gaan. We hebben inspirerende mogelijkheden te bieden in sectoren als de gezondheidszorg, elektronica en de auto-industrie, waarvoor we technologieën ontwikkelen die het dagelijkse leven gemakkelijker, veiliger en beter maken.

 • Werk samen met zeer ervaren mensen
  Werk samen met zeer ervaren mensen

  Bij 3M werkt u in een inclusieve cultuur samen met andere nieuwsgierige, creatieve mensen. Dankzij onze enorme verscheidenheid aan wereldwijde locaties, technologieën en producten kunnen we u tal van interessante loopbaantrajecten bieden. We bieden u daarnaast de flexibiliteit om uw werk en uw persoonlijke leven in balans te brengen.

 • Groei door uitdagend werk
  Groei door uitdagend werk

  Bij 3M zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om dingen voor elkaar te krijgen. We beschouwen iedereen als een leider en bieden u ontwikkelingsmogelijkheden in elke fase van uw carrière. U leert, groeit en doet uitdagend en dankbaar werk waarvan zowel u als 3M beter worden, of u nu in een van onze laboratoria, kantoren, productiefaciliteiten of onderzoekscentra werkt. Uw mogelijkheden zijn onbegrensd.

 • U wordt beloond voor uw inspanningen
  U wordt beloond voor uw inspanningen

  3M beloont u voor uw prestaties. Wij zijn een beloning-voor-prestatiebedrijf: Hoe meer u bijdraagt aan het succes van 3M, hoe meer u daar ook zelf van geniet. We bieden een competitief basissalaris met, afhankelijk van uw functie, variabele beloningen op basis van de resultaten van het bedrijf en uzelf. Daarnaast bieden we u een grote reeks voordelen en kortingen die bedoeld zijn om het leven voor u zo prettig mogelijk te maken.


Ontdek waar uw vaardigheden bij 3M het best tot hun recht zouden komen.