• Wat maakt 3M tot een van de 'meest gerenommeerde bedrijven' van Forbes? Onze medewerkers reageren

  • meest gerenommeerde bedrijven 2018 Forbes - 3M Careers

   3M is trots dat het wederom op de lijst van meest gerenommeerde bedrijven ter wereld van Forbes staat. Op de lijst voor 2018 staat 3M nu op plaats 25. Forbes stelde de lijst van 100 meest gerenommeerde bedrijven samen op basis van feedback verzameld door 230.000 consumenten over de hele wereld die bekend zijn met de bedrijven. En niemand kent 3M beter dan onze werknemers, dus we vroegen hen waarom zij denken dat 3M die plaats verdient.

   "Een van de belangrijkste redenen waarom ik bij 3M ben gaan werken is dat we het bij 3M belangrijk vinden om op de juiste manier zaken te doen. Het is fantastisch om te zien dat het bedrijf hiervoor ook erkenning krijgt", zegt Raha Been, global new product marketing manager, Automotive and Aerospace Solutions Division. "Als lid van de 3M gemeenschap ben ik er zeker van dat we het vertrouwen van onze klanten zullen blijven verdienen vanwege de innovatieve producten die we maken en ons ethisch gedrag. Ik ben er trots op om deel uit te maken van 3M."

   "Bij 3M nemen we elke beslissing met integriteit. En dan bedoel ik ook echt elke beslissing", zegt Jasmine Person, communicatiesupervisor, Corporate Communications. "Het is een deel van onze cultuur, al onze collega's nemen dat over en er wordt nooit over gemopperd. Het is leuk om samen te werken met gelijkgestemde, ethische, respectvolle en eerlijke mensen."

   "Een van de redenen waarom 3M zoveel fantastische werknemers aantrekt, is onze uitstekende reputatie in de hele wereld. Ik ben er trots op dat ik werk bij een bedrijf dat niet alleen uitstekende prestaties levert, maar waarvan je ook weet dat het altijd de juiste keuzes maakt en dat het er alles aan doet om de wereld een betere plek te maken", zegt Chris Kondo, global strategy lead, Talent Acquisition.

   Bij 3M spannen we ons elke dag in om te voldoen aan onze hoge ethische normen, zowel binnen het bedrijf als in onze relaties met onze klanten. Voor meer informatie over wat 3M doet om ons bedrijf, onze planeet en ieders leven te verbeteren, raadpleegt u ons duurzaamheidsrapport.