Mentoring voor individuele medewerkers bij 3M

Mentoring bij 3M

 • Bij 3M wordt wijsheid gedeeld. Zoals we onze technologieën delen en combineren, zo delen en combineren we ook onze kennis, door mentoring en verhalen te vertellen. We definiëren mentorschap als een unieke relatie waarbij een mentor (een ervaren medewerker) een 'mentee' (een minder ervaren medewerker) helpt bij zijn of haar ontwikkeling op een bepaald gebied.

  3M biedt zijn medewerkers tal van mogelijkheden als het gaat om individuele mentoring, op managementniveau, regionaal en functioneel, maar ook informeel en formeel. We waarderen uw unieke carrière en we willen dat elke medewerker leert en groeit in een zorgzame, uitdagende en respectvolle omgeving. We begrijpen hoe belangrijk de ontwikkeling van relaties is en dat dit werknemers helpt om te nagiveren in de 3M cultuur, omgeving, kansen en veel meer. 3M biedt verschillende mentortrajecten:
   

  • Informeel: Individuele medewerkers in hetzelfde beroep of vakgebied kiezen elkaar om een-op-een relaties te creëren. Informeel mentorschap is wereldwijd beschikbaar voor alle medewerkers.
  • Formeel: We bieden veel opties voor formele 3M-mentorprogramma's. Hierbij helpt de Human Resources Manager van elke afdeling mensen om te bepalen welk programma het best bij hen past.

  Elke werknemer kan baat hebben bij een mentor. Het is gebleken dat het aangaan van een mentorrelatie – als mentor of 'mentee' – de tevredenheid en de betrokkenheid van de medewerkers verhoogt en deze in staat stelt professionele en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Bovendien kan deelname aan een mentorprogramma:
   

  • De ontwikkeling van 3M-medewerkers ondersteunen en versnellen
  • De tevredenheid met de functie en het behoud hiervan bevorderen
  • Het delen van kennis bevorderen
  • Kansen bieden om te netwerken en relaties op te bouwen

Bekijk hoe mentoring werkt bij 3M.


Ontdek waar uw vaardigheden bij 3M het best tot hun recht zouden komen.