3M Businessgroepen

Businessgroepen

Het succes van 3M is gebaseerd op vier businessgroepen, duizenden producten en tientallen verschillende markten, allemaal met een impact op wereldwijde schaal. U denkt misschien dat het onmogelijk is om het beste van het beste te zijn als u deel uitmaakt van een dergelijke complexe organisatie, maar een diepgaande kennis van een groot aantal verschillende sectoren en markten stellen ons in staat om onze klanten optimaal van dienst zijn.

 • 3M Businessgroep industrie
  Veiligheid & Industrie

  De Safety & Industrial Business Group heeft zijn klanten in de wereldwijde industriële, elektrische en veiligheidsmarkt. Belangrijke oplossingen voor deze markten bestaan uit persoonlijke beschermingsmiddelen, kleefstoffen en tapes, schuurmiddelen, sluit-en maskersystemen, electrische producten, aftermarket voor auto's en dak granulaten.

 • 3M Businessgroep Electtronica and Energie
  Transport & Electronika

  De Transport & Electronics Business Group richt zich op klanten van de wereldwijde transport- en elektronische maak industrie. Deze business group bestaat uit elektronika (weergavematerialen en -systemen voor elektronische materialen), automotive en ruimtevaart, commerciële oplossingen, geavanceerde materialen en transportveiligheid.

 • 3M Businessgroep gezondheidszorg
  Gezondheidszorg

  Deze Health Care Business Group bedient de wereldwijde zorgsector en omvat medische oplossingen, mondzorg, scheidings- en zuiveringswetenschappen, gezondheidsinformatiesystemen, geneesmiddelenafgiftesystemen en voedselveiligheid.

 • 3M Businessgroep Consumer
  Consumenten goederen

  De Consumer Business Group levert service aan onze wereldwijde consumenten en bestaat uit huisverbetering, kantoor- en kantoorbenodigdheden, thuiszorg en consumentengezondheidszorg.


Functies bij 3M

 • Marketing en communicatie
  U hebt toegang tot wereldwijde markten en promoot een constante stroom van innovatieve producten. Als u klaar bent voor de uitdagingen van een toonaangevende multinational met de ondernemingslust van een start-up, dan raden we u aan om de professionele mogelijkheden bij 3M in Marketing en communicatie te verkennen.
 • U beschikt altijd over nieuwe producten om de problemen van uw klanten op te lossen. De vele innovaties die wij onafgebroken afleveren, zijn te vinden in vrijwel elke branche. Informeer naar de professionele mogelijkheden op het gebied van verkoop bij 3M en verschaf uzelf toegang tot wereldwijde carrièremogelijkheden die alleen een bedrijf als 3M u kan bieden.
 • Met meer dan 45 kerntechnologieën (een aantal dat alleen maar toeneemt) vervullen we in vrijwel elke branche een voortrekkersrol. Bij Onderzoek en ontwikkeling werkt u voortdurend aan nieuwe ideeën en kunt u een bijdrage leveren aan een productielijn die de levens van miljoenen verbetert.
 • Technici zijn de spil waar alle innovatie om draait. Omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe ideeën, krijgt u bij 3M de vrijheid en ondersteuning om nieuwe technologieën te implementeren, nieuwe materialen te ontwikkelen en nieuwe oplossingen te maken. Met producten voor vrijwel elke branche biedt 3M unieke mogelijkheden voor gemotiveerde technici.
 • U gebruikt al uw technische kennis om innovatieve, revolutionaire oplossingen te leveren. We ontwerpen, ontwikkelen, stroomlijnen en verbeteren productieprocessen, de kwaliteit van producten en de totale productervaring.
 • Omdat we een cultuur voorstaan waarin, naast samenwerking, leiderschap en initiatief worden gestimuleerd, is het voor ons geen verrassing dat we een fraaie vijftiende plaats innemen in de lijst met de 50 'meest bewonderde bedrijven' van Fortune. Verken de vacatures in Financiën die 3M op dit moment te bieden heeft als u wilt werken voor een organisatie die al meer dan 100 jaar succesvol is.
 • Al meer dan 100 jaar leveren we innovatieve oplossingen, producten en materialen die de levens van mensen over de hele wereld verbeteren. Het geheim achter al onze successen is een stimulerende omgeving waar naar iedereen wordt geluisterd en elk teamlid een belangrijke bijdrage levert.
 • Bij 3M werkt u in een inclusieve cultuur samen met andere nieuwsgierige, creatieve mensen. U krijgt de gelegenheid om met systemen en technologieën van wereldklasse te werken, proactieve bedrijfsanalyses te leveren en ons te helpen om de manier waarop we zaken doen radicaal te veranderen via de volgende generatie bedrijfstools en systemen.
 • In onze wereldwijd toonaangevende divisie Inkoop en transacties bent u werkzaam op terreinen zoals: chemische polymeren, papieren en gevoerde verpakkingen, stoffen en vezels, informatietechnologie en meer. We hebben altijd wel iets dat past bij uw ervaring.
 • Wanneer u in de divisie Logistiek van 3M werkt, weet u wat het betekent om zaken in gang te zetten. Door middel van de implementatie van Lean Six Sigma-principes en voortdurende procesverbeteringen, streeft u efficiëntie, snelheid en innovatie na. En u vindt hier carrièremogelijkheden die net zo breed zijn als onze productlijn.
 • Het wereldwijde team van juristen en medewerkers van de juridische divisie van 3M werkt op de scheidingslijn van de wetenschap en de wet. Ze leiden en beschermen 3M en faciliteren de groei van de onderneming. Deze topprofessionals zijn partners van elkaar en van de bedrijven die ze begeleiden en vertegenwoordigen. Tegelijkertijd demonstreren en stimuleren ze de toewijding van 3M aan de hoogste ethische normen.

Ontdek waar uw vaardigheden bij 3M het best tot hun recht zouden komen.