Uitgelichte verhalen van 3M-medewerkers

Meer verhalen uit de 3M-redactiekamer

Hier wordt uw verhaal verteld aan de wereld.

 • Bouw uw eigen boot

  Sommige mannen sleutelen aan auto's, deze man heeft een kajak gebouwd. Gebruikmakend van meer dan 24 3M-producten kostte het hem meer dan 300 uur om de kajak te bouwen. Marc zal je vertellen dat het uitzicht alle moeite uiteindelijk meer dan waard was.

  Bouw uw eigen boot Bouw uw eigen boot
 • Wat wetenschappers in hun vrije tijd doen

  Wetenschappers van 3M werken zich niet alleen in het laboratorium in het zweet.

  Wat wetenschappers in hun vrije tijd doen Wat wetenschappers in hun vrije tijd doen
 • Onze helden aannemen

  Voor Cate Speer was haar tijd in het Amerikaanse leger een zeer intense ervaring. Cate kan zich de moeilijkste momenten tijdens Desert Storm nog levendig herinneren.

  Onze helden aannemen Onze helden aannemen
 • Hoe ik de nieuwe generatie wetenschappers inspireer

  Voor Oredola Taylor krijgt wetenschap pas betekenis als deze in dienst wordt gesteld van anderen. De productontwikkelingsspecialist van 3M moedigt de volgende generatie wetenschappers aan om verder te kijken dan hun eigen omgeving en manieren te vinden om mensen te helpen die geen toegang hebben tot resources.

  Hoe ik de nieuwe generatie wetenschappers inspireer Hoe ik de nieuwe generatie wetenschappers inspireer

Uitgelichte verhalen van 3M-medewerkers

Meer verhalen uit de 3M-redactiekamer

Hier wordt uw verhaal verteld aan de wereld.


Twee 3M-medewerkers in een naaistudio
Hier geven uw ideeën wereldwijd vorm aan het leven van alledag.

Werken bij 3M

Geavanceerd zoeken

Wat werken bij 3M anders maakt

Bij 3M gaan we een uitdaging nooit uit de weg. Als een van 's werelds toonaangevende bedrijven beschikken we over de beste en slimste mensen die niet alleen aan hun carrière denken, maar de hele wereld verder willen helpen.

 • Bos bij zonsopkomst

  Maak een verschil in de wereld

  Bij 3M doen we werk dat ertoe doet door onze wetenschappelijke kennis in te zetten om de levens van mensen positief te beïnvloeden. Duurzaamheid vormt de basis van ons bedrijf. Dit betekent dat natuurlijke bronnen moeten worden beschermd, economische, milieu- en sociale factoren in evenwicht moeten worden gebracht en mondiale uitdagingen het hoofd moeten worden geboden. We zijn verbonden door ons gezamenlijke doel om het leven van iedereen te verbeteren.

  Merk

  Duurzaamheid

  3Mgives

 • Bord van 3M op campus

  Word onderdeel van een toonaangevend bedrijf

  Hier maakt u deel uit van een multinational die bekend staat om zijn compromisloze integriteit. We zetten al meer dan 114 jaar de toon omdat we snel handelen, veranderingen verwelkomen en ethisch verantwoord blijven. We hebben inspirerende mogelijkheden te bieden in sectoren als de gezondheidszorg, elektronica en automobiel, waarvoor we technologieën ontwikkelen die het dagelijkse leven gemakkelijker, veiliger en bevredigender maken.

  Onze gedragscode

  De financiële prestaties van ons bedrijf

 • Chief Design Officer van 3M tussen de mensen

  Werk met de beste en slimste mensen

  3M is een gigantische smeltkroes van intelligente, gemotiveerde mensen. Hier werkt u in een inclusieve cultuur samen met andere nieuwsgierige, creatieve mensen. Dankzij onze enorme verscheidenheid aan wereldwijde locaties, technologieën en producten kunnen we u tal van interessante loopbaantrajecten bieden. We bieden u daarnaast de flexibiliteit om de balans tussen uw werk en persoonlijke leven te vinden.

  Meer informatie over onze diverse en inclusieve cultuur

 • Twee medewerkers van 3M in een laboratorium

  Groei door uitdagend werk

  Bij 3M zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om dingen voor elkaar te krijgen. We beschouwen iedereen als een leider en bieden u ontwikkelingsmogelijkheden in elke fase van uw carrière. U leert, groeit en doet uitdagend en lonend werk waarvan zowel u als 3M beter wordt, of u nu in een van onze laboratoria, kantoren, productiefaciliteiten of onderzoekscentra werkt. Uw mogelijkheden zijn onbegrensd.

  Bekijk de carrièremogelijkheden bij 3M

  Studenten

  Technologieën

 • Twee medewerkers in gesprek

  Word beloond voor uw werk

  3M beloont uitmuntendheid. Wij betalen voor prestaties: hoe meer u bijdraagt aan het succes van 3M, des te meer u beloond wordt. We bieden een competitief basissalaris en, afhankelijk van uw functie, variabele beloningen op basis van de resultaten van het bedrijf en uzelf. Daarnaast bieden we een grote verscheidenheid aan voordelen en kortingen die bedoeld zijn om het leven voor u zo prettig mogelijk te maken.

  Voordelen


webLoaded = "false" Loadclientside=No
Hier wordt uw passie uw doel.

Hier wordt uw passie uw doel.

Werken bij 3M

 • Marketing en communicatie

  Hier hebt u toegang tot wereldwijde markten en een constante pijplijn van innovatieve producten om te promoten. Als u klaar bent voor de mogelijkheden binnen een multinational met de ondernemingslust van een start-up, dan kunt u de professionele mogelijkheden in Marketing & communicatie verkennen.

 • Verkoop

  Hier zult u altijd over nieuwe producten beschikken om de problemen van uw klanten op te lossen. Met onze voortdurende stroom aan innovaties slagen we erin om vrijwel elke branche positief te beïnvloeden. Kom meer te weten over de professionele mogelijkheden in Verkoop bij 3M en krijg toegang tot de wereldwijde carrièremogelijkheden die alleen een bedrijf als 3M u kan bieden.

 • Onderzoek en ontwikkeling

  Met meer dan 45 kerntechnologieën, een aantal dat alleen maar zal toenemen, vervullen we in vrijwel elke branche een voortrekkersrol. In Onderzoek & ontwikkeling werkt u voortdurend aan nieuwe ideeën en kunt u uw bijdrage leveren aan een productpijplijn die de levens van miljoenen verbetert

 • Techniek: zakelijk

  Ingenieurs vormen het hart van onze innovatie. Omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe ideeën, hebt u de vrijheid en ondersteuning om nieuwe technologieën te implementeren, nieuwe materialen te ontwikkelen en nieuwe oplossingen te maken. Met producten voor vrijwel elke branche kan 3M unieke mogelijkheden bieden voor gemotiveerde ingenieurs.

 • Techniek: productie/kwaliteit

  Hier gebruikt u al uw technische kennis om innovatieve, revolutionaire oplossingen te leveren. We ontwikkelen, stroomlijnen en verbeteren de productieprocessen, productkwaliteit en totale ervaringen.

 • Financiën

  Omdat we een cultuur voorstaan waarin naast samenwerking leiderschap en initiatief worden gestimuleerd, is het voor ons geen verrassing dat we een fraaie vijftiende plaats innemen in de lijst met de 50 meest bewonderde bedrijven van Fortune. Zie welke vacatures in Financiën 3M op dit moment te bieden heeft als u wilt werken voor een organisatie die al meer dan 100 jaar succesvol is.

 • Human Resources

  Al meer dan 100 jaar leveren we innovatieve oplossingen, met producten en materialen die de levens van mensen over de hele wereld beïnvloeden. Het geheim achter al onze successen is een stimulerende omgeving waar naar iedereen wordt geluisterd en elk teamlid een belangrijke bijdrage levert.

 • Informatietechnologie (IT)

  3M is een eindeloze bron van intelligente, gemotiveerde mensen. Hier werkt u in een inclusieve cultuur samen met andere nieuwsgierige, creatieve mensen. Bij 3M werkt u met de meest geavanceerde systemen en technologieën om proactieve bedrijfsanalyses te leveren, zo ver te komen als uw talent en initiatief u brengen en ons te helpen onze bedrijfsvoering te transformeren. Hier werkt u aan de groei en duurzaamheid van 3M door geoptimaliseerde wereldwijde bedrijfsprocessen, gemeenschappelijke gegevens en de volgende generatie werkprogramma's en -systemen te leveren.

   

 • Aankopen en transacties

  In onze toonaangevende divisie voor aankopen bent u werkzaam op terreinen als chemische polymeren, papieren en gevoerde verpakkingen, stoffen en vezels, informatietechnologie en meer. We hebben altijd wel iets dat past bij uw ervaring.

 • Logistiek

  Wanneer u in de divisie Logistiek van 3M werkt, weet u wat het betekent om zaken in gang te zetten. Door middel van de implementatie van Lean Six Sigma-principes en voortdurende procesverbeteringen, streeft u efficiëntie, snelheid en innovatie na. En u vindt hier carrièremogelijkheden die net zo onbegrensd zijn als onze productpijplijn.

 • Juridische zaken

  Terwijl zij leiding geven aan, bescherming bieden voor en de groei faciliteren van 3M, is het wereldwijde team van juristen en medewerkers van de juridische divisie van 3M actief op de scheidslijn van de wetenschap en de wet. Deze topprofessionals zijn partners van elkaar en de bedrijven die ze begeleiden en vertegenwoordigen. Tegelijkertijd demonstreren en stimuleren ze de toewijding van 3M aan de hoogste ethische normen.

Vrouwen met een iPad

Hier kunt u toegang krijgen tot geweldige voordelen.

VOORDELEN VAN 3M
Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands