1. Nederland
  2. Alle 3M-producten
  3. Industriële tapes en lijmen vraag het een expert

Industriële lijmen en tapes | Vraag het een 3M expert

Hartelijk dank voor uw interesse. Vul het onderstaande formulier in om een tape- of lijmsample aan te vragen, een vraag te stellen of een opmerking te geven.

Alleen industriële gebruikers

Disclaimer: Het 3M programma voor het aanvragen van industriële samples is niet beschikbaar voor consumenten of het algemene publiek. Wij behouden ons het recht voor elke sample-aanvraag zonder mededeling af te wijzen die niet voor industriële productieprocessen lijkt te zijn bestemd. Samples zijn alleen beschikbaar voor industriële klanten in de Benelux. Slechts één sample per daarvoor in aanmerking komende klant. Wij zullen contact met u opnemen om uw aanvraag te controleren. Als u een 3M distributeur bent, neemt u contact op met uw 3M vertegenwoordiger. Samples beschikbaar zolang de voorraad strekt.

We beantwoorden uw e-mail op werkdagen binnen 24 tot 48 uur.

  • Alle velden zijn verplicht, tenzij deze als optioneel zijn aangegeven

  • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
  •  
  • Verzenden Verzenden

Dank u wel voor uw contact met 3M.

Het is ons doel om binnen 24 uur op uw aanvraag te reageren. Bij sommige vragen moet echter nader onderzoek worden uitgevoerd om u een volledig antwoord te kunnen geven.

Onze excuses...

Er heeft zich een fout voorgedaan – gelieve op een later moment nogmaals te proberen...