1. 3M Nederland
 2. Industrie
 3. Productieverhalen
 4. Volledig verhaal
 5. Essentiële producten voor onderhoud en reparatie.
Industrie
 • share

  Essentiële producten voor onderhoud en reparatie.

  januari 23, 2018
  share

  Essentiële producten voor onderhoud en reparatie.

  Of u nu een klein reparatiebedrijf bezit, een onderhoudsteam managed of toezicht houdt op het onderhoud binnen een groter bedrijf, u hebt waarschijnlijk geen ruimte om tientallen verschillende producten op te slaan of de tijd om nieuwe oplossingen te zoeken voor alledaagse onderhoudsproblemen.

  Roep de hulp in van de 3M experts in onderhouds- en reparatieoplossingen om goedwerkende tapes en lijmen te identificeren die een groot aantal onderhouds- en reparatieproblemen kunnen oplossen. Vind ondermeer afplaktapes waarmee u geverfde oppervlakken sneller kunt overschilderen, spuitlijmen voor tapijt- en meubelreparatie en heavy-duty afdichtingsmiddelen voor meer veeleisende buitenwerkzaamheden.

  • Naast de reeds bestaande verpakkingen zijn een aantal van onze producten nu ook beschikbaar in handige hersluitbare verpakkingen:

   * VHB Tapes

   * Extreme Sealing Tapes

   * Dual Lock Hersluitbare Verbindingen

  • Ga op zoek naar het meest geschikte product, rekening houdend met uw gebruiksomgeving en toepassing. De catalogus biedt u een uitgebreid overzicht van al onze beschikbare producten.


  3M™ Super 77™ Multipurpose Spray

  De 3M™ Super 77™ Multi-Purpose Lijmspray is een extreem veelzijdige, sneldrogende lijmspray die aan een grote verscheidenheid aan lichtgewicht materialen hecht. De permanente hechting levert snelle resultaten, om snel verder te kunnen met uw projecten.


  Komt u zelf niet tot een geschikte oplossing voor uw industriële toepassing? Kan u de hulp gebruiken van één van onze experts? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.