3M EAR-fit validatie

14 Producten

$doc.localizations.viewProducts (14)

14 Producten

Industrieën

Merken

Producttype

3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear validatiesysteem, 393-1100 3M™ PELTOR™ Optime™ Gehoorkappen pasvormtestkussens 3M™ E-A-R™ E-A-Rsoft™ Yellow Neons pasvormtestoordoppen, 50 paar/doos, 393-2000-50 3M™ E-A-R™ UltraFit™ pasvormtestoordoppen, 50 paar/doos, 393-2001-50 3M™ E-A-R™ Push-Ins™ pasvormtestoordoppen 3M™ E-A-R™ Classic™ pasvormtestoordoppen 3M™ E-A-Rsoft™ FX™ pasvormtestoordoppen, 50 paar/doos, 393-2004-50 3M™ E-A-R™ Express™ pasvormtestoordoppen, 50 paar/doos, 393-2008-50 3M™ 1100-serie pasvormtestoordoppen 3M™ E-A-R™ Flexible Fit pasvormtestoordoppen, geel, 393-2026-50, 50 paar/doos 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear microfoons 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear vervangingsmicrofoonclips 3M™ 1200-serie pasvormtestoordoppen 3M™ Combat Arms™ pasvormtestoordoppen

Meten is weten: Test de pasvorm van uw gehoorbescherming.

Harde geluiden kunnen het gehoor beschadigen, maar de verkeerde gehoorbescherming dragen kan dat ook. Weet u welk beschermingsniveau uw werknemers krijgen van hun gehoorbeschermers? Lees meer over onze kwantitatieve methode voor het testen van de pasvorm van gehoorbescherming.

 • Het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validatiesysteem maakt gebruik van een beproefde techniek, die bekend staat als Field Microphone in Real Ear of F-MIRE, om te meten hoe goed de gehoorbeschermer werkt voor elke werknemer. De geluidsreductie van de gehoorbeschermer wordt direct en objectief gemeten, zonder dat de medewerker hoeft te luisteren naar of te reageren op de testsignalen. Leer meer over de technologie en download het bulletin!

 • Video 3M™ E-A‑Rfit™ Dual-Ear Validatiesysteem
  Waarom zou u voor dit systeem kiezen?

  Of u nu de pasvorm van oordoppen wilt testen of die van gehoorkappen, met het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validatiesysteem kunt u beide. Bekijk de video en ontdek alle voordelen van dit pasvormtestsysteem voor gehoorbescherming.

 • Als u geïnteresseerd bent om het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validatiesysteem bij u op locatie te testen, vul dan het formulier in om een demonstratie aan te vragen.

 • Bekijk onze online productcatalogus voor meer informatie en details over het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validatiesysteem.

Kopregel banner oordoppen

Product selectietool gehoorbescherming

Op zoek naar een gehoorbeschermingsoplossing in plaats van een oplossing voor het testen van de pasvorm? Voor welke uitdagingen lawaai op het werk u ook stelt, de juiste gehoorbeschermer met de beste pasvorm is het essentieel.

Help mij de juiste gehoorbescherming te kiezen

Maar één paar oren. Bescherm ze!

Gehoorverlies is 100% onomkeerbaar, maar het is ook 100% te voorkomen. En dat begint hier. Download de toolkit met hulpmiddelen voor het implementeren van uw gehoorbeschermingsprogramma.

 • Wat houdt het testen van de pasvorm van gehoorbescherming in?

  Het testen van de pasvorm van de gehoorbeschermer is een manier om de hoeveelheid geluidsreductie of demping te meten die een gehoorbeschermer biedt aan een specifiek persoon. Deze meting in de praktijk wordt een 'persoonlijke dempingswaarde' of PAR genoemd.

  3M raadt werknemers aan om de pasvorm van hun gehoorbeschermers te testen. Net als bij stofmaskers kan de werknemer zo beter begrijpen welk beschermingsniveau hij kan bereiken met een goed passende gehoorbeschermer.

 • Gehoorbeschermingsmiddelen zijn een PBM van categorie 3, net als ademhalingsbescherming. Als u de pasvorm van uw ademhalingsbescherming test, is het aan te raden om ook de pasvorm van uw eventuele andere PBM van categorie 3 te testen.

 • Het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validatiesysteem maakt gebruik van een beproefde techniek, die bekend staat als Field Microphone in Real Ear of F-MIRE, om te meten hoe goed de gehoorbeschermer werkt voor elke werknemer. De geluidsreductie van de gehoorbeschermer wordt direct en objectief gemeten, zonder dat de medewerker hoeft te luisteren of te reageren op de testsignalen.

 • De keuze van de juiste gehoorbeschermer met de beste pasvorm is de sleutel tot het vinden van de gehoorbescherming die aan uw behoeften voldoet. Gebruik de product selectietool gehoorbescherming om u te helpen bij het vinden van de beste gehoorbeschermingsoplossing voor u.

  product selectietool gehoorbescherming

  1. Werknemers brengen zelf hun eigen oordoppen of gehoorkappen aan.
   In minder dan 5 seconden genereert het systeem een persoonlijke dempingswaarde (PAR) die aangeeft hoeveel geluidsreductie een werknemer bereikt bij die wijze van aanbrengen: Het geeft de aanbrengmethode van een persoon weer en geeft aan of aanvullende training nodig is voor het testen van de pasvorm van gehoorbescherming.

  2. Maak verbinding met de unieke microfoon met twee elementen.
   De microfoon meet de geluidsreductie van elke oordop of gehoorkap zoals die door de werknemers wordt gedragen over het brede scala van industriële geluidsfrequenties. Voordeel: Test objectief 7 frequenties in minder dan 5 seconden per oor, zodat u niet afhankelijk bent van subjectieve testreacties.
  3. Voer de test uit voor de persoonlijke dempingswaarde (PAR)
   Een gepatenteerd systeem en speciale algoritmen analyseren snel real-ear-gegevens om de variabiliteit van de PAR en de pasvorm te bepalen. Voordeel: PAR's kunnen helpen bij het bepalen of het niveau van gehoorbescherming dat uw werknemers krijgen, voldoende is voor hun werkomgeving. Gedocumenteerde resultaten: Voor elke proefpersoon worden gemakkelijk te begrijpen testresultaten vastgelegd voor toekomstig gebruik.