3M Veiligheidsgoggles

9 Producten

$doc.localizations.viewProducts (9)

9 Producten

Industrieën

Lenscoating

Lensmateriaal

Lens kleur

Materiaal band

Ventilatie

3M™ GoggleGear™-ruimzichtbril Serie 2890 3M™ Fahrenheit™ ruimzichtbrillen 3M™ GoggleGear™-ruimzichtbril Serie 500 3M™-ruimzichtbrillen 4800 Serie 3M™-ruimzichtbrillen Serie 4700 3M™ Ruimzichtbril 4700, helder 3M™ GoggleGear™-ruimzichtbril Serie 6000 3M™ Visitor overzet-veiligheidsbril, helder, VISC 3M™ Modul-R™-ruimzichtbrillen en half vizier

3M Ruimzichtbril

 • Op zoek naar een beschermende ruimzichtbril?

  De 3M™ ruimzichtbrillen zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen schokken of spatten en zijn voorzien van een 3M™ Scotchgard™ Protector anticondenscoating die beter bestand is tegen condens en schuren dan traditionele anticondenscoatings.

 • Hebt u vragen of hulp nodig bij het kiezen van de oogbescherming die bij u past? 

  Neem contact met ons op.

Kenmerken van ruimzichtbrillen voor elke toepassing

Weet u niet zeker welk type ruimzichtbril voor u geschikt is? Leer meer over de beschikbare opties voor ontwerp, beschermingseigenschappen en coatings bij het kiezen van de bril die bij u past.

 • Kies het juiste ontwerp

  Heeft u een ruimzichtbril nodig met directe of indirecte ventilatie of moet de ruimzichtbril afgedicht worden? Of draagt u een bril op sterkte onder de ruimzichtbril?

 • Selecteer de juiste bescherming

  Spatten, gesmolten metaal of gas en fijnstof? Selecteer de vereiste beschermingseigenschappen op basis van uw werkomstandigheden.

 • Kies de juiste coating

  Speciale coatings helpen u om condens en krassen te voorkomen, zodat uw gezichtslijn schoon en helder blijft, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Vind de juiste ruimzichtbril voor uw klus

Download het overzicht over ruimzichtbrilkenmerken of raadpleeg onze productadviseur hieronder.

 

Aanbevolen 3M™ Ruimzichtbril

 • GoggleGear Ruimzichtbril, 6000-serie
  3M™ GoggleGear™ Ruimzichtbrillen Serie 6000

  Met een groot profiel met indirecte ventilatie voor luchtcirculatie met Scotchgard™ anticondens-/antikrascoating. Verkrijgbaar met verschillende kleuren afdichtingsrand en in twee lensopties.

 • GoggleGear Ruimzichtbril, 500-serie
  3M™ GoggleGear™ Ruimzichtbrillen Serie 500

  Superieure anticondens- en krasbestendige eigenschappen en bescherming tegen UV-straling in een modern slank en lichtgewicht ontwerp. Een eenvoudig aan te passen hoofdband en een draaibare ratelsluiting voor gemakkelijke persoonlijke aanpassing en een comfortabele pasvorm.

 • GoggleGear ruimzichtbril, 2890-serie
  3M™ GoggleGear™ Ruimzichtbrillen Serie 2890

  High-wrap ruimzichtbril is verkrijgbaar met krasbestendige en anticondenscoating voor meer duurzaamheid en zicht. Uitstekend gezichtsveld en minder condens in warme of vochtige omstandigheden.

ruimzichtbril productadviseur banner
Keuzehulp voor oogbescherming

Vind de juiste oogbescherming voor uw behoeften.

Begin nu