3M™ Koudkrimpafsluitingskit QT-II

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Ontwikkeld voor drieaderige, polymeer stroomkabelsystemen met spanningsklasse 24 kV Umax

Dekt een breed scala aan kabeldoorsneden af

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 44KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Ontwikkeld voor drieaderige, polymeer stroomkabelsystemen met spanningsklasse 24 kV Umax
  • Dekt een breed scala aan kabeldoorsneden af

3M™ Koudkrimp aansluitingskit QT II-serie voor middenspanningstoepassingen. De siliconen koudkrimpkous zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare aansluiting van middenspanningskabels.

De accessoires voor de 3M™ Koudkrimp QT II-serie zijn ontwikkeld voor gebruik met het unieke koudkrimpsysteem. De producten worden voor-geëxpandeerd geleverd op een verwijderbare kern om ze efficiënt en eenvoudig te kunnen aanbrengen. Een regelaar voor elektrische velden die vooraf in de krimpkous is gemonteerd, zorgt voor een eenvoudige montage. Dankzij de specifieke eigenschappen van de siliconen krimpkous kunt u met deze krimpkous kabels met diverse doorsneden aansluiten. De 3M™ Aansluitingkits voor middenspanningstoepassingen zijn verkrijgbaar met en zonder mechanische connector. De 3M™ Koudkrimpaccessoires voor middenspanningstoepassingen zijn ontwikkeld voor een eenvoudige en betrouwbare aansluiting van middenspanningskabels.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M