3M™ Aura™ Stofmaskers Serie 9300+

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Origineel ontwerp met 3 panelen dat meer gezichtsbeweging toelaat.

De filtertechnologie met een lage ademweerstand helpt u gemakkelijk te ademen

Verkrijgbaar met 3M™ Cool Flow™ Uitademventiel hetgeen de warmteontwikkeling helpt verminderen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 388KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Origineel ontwerp met 3 panelen dat meer gezichtsbeweging toelaat
  • De filtertechnologie met een lage ademweerstand helpt u gemakkelijk te ademen
  • Verkrijgbaar met 3M™ Cool Flow™ Uitademventiel hetgeen de warmteontwikkeling helpt verminderen
  • Het gevormde bovenpaneel helpt bij het aanpassen naar de neus en de contouren van het gezicht voor een effectieve afdichting
  • Een bovenpaneel met reliëf vermindert het beslaan van brillen
  • Kinband ontwikkeld voor het eenvoudige positioneren en afstellen
  • Eenvoudig op te bergen dankzij opvouwbaar ontwerp en individuele verpakking
  • Kleurgecodeerde hoofdbanden voor gemakkelijke identificatie: geel voor FFP1 (NPF 4), blauw voor FFP2 (NPF 12) en rood voor FFP3 (NPF 50)

3M™ Aura™ Stofmaskers 9300+ serie heeft een ergonomisch, opvouwbaar ontwerp met 3 panelen met filtermedia met lage ademweerstand. Onze stofmaskers zijn verkrijgbaar in beschermingsniveaus FFP1, FFP2 en FFP3, met modellen met of zonder ventiel en een innovatieve kinband voor eenvoudige aanpassingen en een speciaal vormgegeven bovenpaneel met reliëf om te voorkomen dat de brillenglazen beslaan.

Gebruik 3M™ Aura™ Deeltjesmaskers 9300+ serie voor comfortabele bescherming tegen stof en nevel in een groot aantal industriële toepassingen en andere gevaarlijke omgevingen. Onze 9300+ serie biedt FFP1-, FFP2- en FFP3-bescherming en stelt u in staat comfortabel te praten en te werken. Het ontwerp met drie panelen zorgt voor meer gezichtsbeweging, terwijl het laag profiel gebogen bovenpaneel met reliëf zorgt voor een effectieve afsluiting bij de neus en ogen, waardoor het beslaan van de bril wordt verminderd en compatibiliteit met brillen wordt vergroot. De filtertechnologie met een lage ademweerstand helpt u om gemakkelijk te ademen en met het innovatieve kinband kunt u eenvoudige aanpassingen maken. Een deel van het assortiment is voorzien van een 3M™ Cool Flow™ Uitademventiel om de warmteontwikkeling te verminderen en comfortabele bescherming te bieden in warme en vochtige omstandigheden. Ze zijn afzonderlijk verpakt in een hygiënische verpakking om besmetting vóór gebruik te voorkomen, en de gevlochten, kleurgecodeerde hoofdbanden helpen u het geboden beschermingsniveau te identificeren: geel voor FFP1 (NPF 4), blauw voor FFP2 (NPF 12) en rood voor FFP3 (NPF 50). Door hun opvouwbare ontwerp zijn ze gemakkelijk op te bergen als ze niet worden gebruikt, en ze werken goed samen met 3M Oogbeschermings- en gehoorbeschermingsproducten.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M