3M™ Speciale stofmaskers 9900 serie

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Biedt FFP1 (NPF 4), FFP2 (NPF 12) en FFP3 (NPF 50) bescherming tegen stof en nevel

Actieve koollaag helpt bij het beschermen tegen hinderlijke geuren en, in sommige modellen, lage niveaus van organische dampen, zure gassen en ozon (NPF 10)

De bolle vorm, neusklem en dubbele hoofdbanden zorgen voor een comfortabele pasvorm op allerlei maten gezichten

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 300KB)
Alert: 3M is toegewijd om COVID-19 de wereld uit te helpen. Lees meer over de acties die wij nemen.

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Biedt FFP1 (NPF 4), FFP2 (NPF 12) en FFP3 (NPF 50) bescherming tegen stof en nevel
  • Actieve koollaag helpt bij het beschermen tegen hinderlijke geuren en, in sommige modellen, lage niveaus van organische dampen, zure gassen en ozon (NPF 10)
  • De bolle vorm, neusklem en dubbele hoofdbanden zorgen voor een comfortabele pasvorm op allerlei maten gezichten
  • Lichtgewicht, cupvormige ontwerpen zijn stevig en bestand tegen inklappen
  • De gevlochten, kleurgecodeerde hoofdbanden helpen u het geboden beschermingsniveau te identificeren: geel voor FFP1, blauw voor FFP2 en rood voor FFP3
  • Goede pasvorm voor grote en kleine gezichten dankzij de gebogen vorm, neusbeugel en dubbele hoofdband
  • Ontwikkeld om goed in combinatie met 3M Oogbeschermings- en gehoorbeschermingsproducten te werken

3M™ Speciale stofmaskers bieden lichtgewicht en comfortabele FFP1-, FFP2- en FFP3-ademhalingsbescherming tegen organische dampen, zure gassen, ozon, waterstoffluoride en hinderlijke geuren. Onze maskers hebben een actieve koollaag die verlichting biedt tegen hinderlijke geuren. De bolle vorm, zachte binnenring voor gelaatsafdichting, neusklem en dubbele hoofdbanden helpen om aan veel verschillende gezichten aan te passen, en de gevlochten, kleurgecodeerde hoofdbanden helpen u om snel hun beschermingsniveau te identificeren.

Krijg betrouwbare en effectieve FFP1-, FFP2- en FFP3-ademhalingsbescherming tegen stof, nevel, organische dampen, zure gassen, ozon (NPF 10) en waterstoffluoride, met 3M™ Speciale stofmaskers. Ze zijn voorzien van een actieve koollaag die hinderlijke geuren verwijdert en zijn ideaal voor werkomgevingen waarin wordt gelast of afval wordt gesorteerd. Ons lichtgewicht, cupvormige ontwerp is stevig en bestand tegen inklappen en de bolle vorm, zachte binnenste gelaatsafdichting, neusklem en dubbele hoofdbanden zorgen voor een comfortabele pasvorm op allerlei maten gezichten. Door de gevlochten, kleurgecodeerde hoofdbanden kunt u het geboden beschermingsniveau identificeren: geel voor FFP1 (NPF 4), blauw voor FFP2 (NPF 12) en rood voor FFP3 (NPF 50). Ontwikkeld om goed in combinatie met 3M Oogbeschermings- en gehoorbeschermingsproducten te werken.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Maserstijl Cup
Uitademventiel Ja, Nee
Afmeting ademhalingssysteem Standaard
Uitsluitend voor gebruik in de gezondheidszorg Nee
Bescherming FFP2, FFP1, FFP3
Toegewezen beschermingsfactor 10, 4, 20 in

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M