1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Reinigingsproducten
 4. Vloerpads
 5. Scotch-Brite™ Blauw Premium Vloerpads

Scotch-Brite™ Blauw Premium Vloerpads

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Reinigingspad geschikt voor het droog strippen van zachte vloeren zoals linoleum (verwijdert 1 tot 2 lagen), het schrobben van sterk vervuilde vloeren en het sprayreinigen van matig vervuilde vloeren.

Ontwikkeld voor veelvuldig polijsten met minder stof en wrijvingswarmte.

Wasbare en herbruikbare vloerpad. Is duurzaam en zorgt voor minder afval

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Reinigingspad geschikt voor het droog strippen van zachte vloeren zoals linoleum (verwijdert 1 tot 2 lagen), het schrobben van sterk vervuilde vloeren en het sprayreinigen van matig vervuilde vloeren
 • Ontwikkeld voor veelvuldig polijsten met minder stof en wrijvingswarmte
 • Wasbare en herbruikbare vloerpad. Is duurzaam en zorgt voor minder afval
 • Veelzijdige vloerpad voor zware spray- en schuimreiniging
 • Beschikbaar in vele formaten voor gebruik met éénschijfs- of schrobzuigmachines op lage snelheid (175 tot 600 t/min)

De 3M™ Scotch-Brite™ blauwe premium vloerpads zorgen voor nieuwe glans op vervuilde vloeren. De open vliesstructuur zorgt ervoor dat deze wasbare en herbruikbare vloerpads niet dichtlopen en verstopt geraken. De uniforme verspreiding van schuurmineralen doorheen de volledige pad en niet enkel op het oppervlak garandeert constante hoge prestaties en een lange levensduur. Aanbevolen voor het droog strippen van zachte vloeren, ook geschikt voor het droog schrobben van sterk vervuilde vloeren en het sprayreinigen van matig vervuilde vloeren.

Speciaal ontwikkeld voor het efficiënt tussentijds reinigen van sterk vervuilde vloeren met of zonder coating. Kan nat worden gebruikt voor regelmatig onderhoud van onbeschermde vloeren. Deze pad wordt ook aanbevolen voor droge basisreiniging van zachte vloeren. Voor gebruik met éénschijfs- of schrobzuigmachines op lage snelheid (175 tot 600 t/min)

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M