3M™ 6000 Series Herbruikbare volgelaatsmaskers

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Zacht gelaatsstuk van elastomeer voor draagcomfort

Dankzij het ophangsysteem met vier banden is het masker gemakkelijk op en af te zetten

De grote polycarbonaat lens biedt goed zicht en voldoet aan de relevante prestatie-eisen van de EN166:B

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Zacht gelaatsstuk van elastomeer voor draagcomfort
  • Dankzij het ophangsysteem met vier banden is het masker gemakkelijk op en af te zetten
  • De grote polycarbonaat lens biedt goed zicht en voldoet aan de relevante prestatie-eisen van de EN166:B
  • Het 3M™ Cool Flow™-ventiel helpt de opbouw van warmte en vocht te verminderen en zorgt voor een minimale beperking van uw ademhaling
  • Hij kan worden aangesloten op een breed scala aan dubbele lichtgewicht filters, op basis van uw individuele behoeften
  • Voor bescherming tegen gevaarlijke gassen, dampen en deeltjes
  • Reserveonderdelen en accessoires helpen u met het juiste niveau van comfort en bescherming

3M™ Herbruikbare volgelaatsmaskers 6000 Series hebben een grote polycarbonaat lens en een zacht gelaatsstuk van elastomeer. Het 3M™ bajonetverbindingssysteem stelt u in staat gebruik te maken van een breed scala van 3M dubbele lichtgewicht filters. De 6000 Series is lichtgewicht en heeft een 3M™ Cool Flow™-ventiel en biedt een ophanging met vier banden.

Voor lichtgewichte ademhalingsbescherming die eenvoudig te gebruiken en comfortabel is, kiest u de 3M™ herbruikbare volgelaatsmaskers 6000 Series. Met een grote polycarbonaat lens die voldoet aan de relevante prestatie-eisen van de EN166:B en die u uitstekend zicht en een optimaal gezichtsveld geeft. De 6000 Series is gemaakt van een zacht, elastomeer gelaatsstuk dat hem comfortabel maakt om te dragen, en dankzij de ophanging met vier banden is hij gemakkelijk op te zetten wanneer u zich verplaatst tussen veilige en verontreinigde ruimtes. De 6000 Series biedt bescherming tegen gassen, dampen en deeltjes en is ontworpen met het 3M™ bajonetverbindingssysteem, zodat u verbinding kunt maken met een breed scala aan dubbele lichtgewicht filters, op basis van uw individuele behoeften. Het 3M™ Cool Flow™-ventiel helpt de opbouw van warmte en vocht te verminderen en zorgt voor een minimale beperking van uw ademhaling. De 6000 Series heeft een speciaal ontworpen reeks reserveonderdelen en accessoires om u te voorzien van het juiste niveau van comfort en om de bescherming te behouden als onderdelen slijten of beschadigd raken.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten