3M™ Speedglas™ 100-serie lashelmen

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Lashelm met optionele veiligheidshelmadapter

Geweldige keuze voor lassers die aan het begin staan van hun carrière, vakmensen en doe-het-zelvers

Automatisch donkerkleurende lens met vijf instelbare donkere tinten 8-12 (niet van toepassing op 3M Speedglas 100 passieve lashelm)

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Lashelm met optionele veiligheidshelmadapter
 • Geweldige keuze voor lassers die aan het begin staan van hun carrière, vakmensen en doe-het-zelvers
 • Automatisch donkerkleurende lens met vijf instelbare donkere tinten 8-12 (niet van toepassing op 3M Speedglas 100 passieve lashelm)
 • Automatisch donkerkleurende lens met drie gevoeligheidsinstellingen voor aangepaste licht-naar-donkerschakeling (niet van toepassing op 3M Speedglas 100 passieve lashelm)
 • Optionele veiligheidshelmadapter maakt integratie met hoofdbescherming mogelijk
 • Toepassingen zijn onder meer montage, assemblage en mechanisch onderhoud, facilitair onderhoud, slijpen, machinebewerkingen, metaalreparatie, schuren en lassen

De 3M™ Speedglas™ 100-serie lashelm helpt lassers te beschermen tegen rondvliegende vonken en vuil in de lucht, en de automatisch donkerkleurende lens helpt de ogen te beschermen tegen het intense licht van MIG-, TIG- en staaflassen en biedt een nauwkeurig zicht op de werkruimte, voor tijdens en na het lassen. Met een optionele veiligheidshelmadapter is deze helm een uitstekende keuze voor lassers die aan het begin staan van hun carrière, vakmensen en doe-het-zelvers.

Pas u aan de job aan 3M™ Speedglas™ 100-serie lashelmen zijn een uitstekende keuze voor beginnende lassers en industriële professionals die tijdens hun werk lasprojecten uitvoeren. Met een optionele veiligheidshelmadapter kan deze essentiële veiligheidsuitrusting gemakkelijk worden geïntegreerd in industriële operaties, waardoor de betrouwbare persoonlijke bescherming en eenvoudige functionaliteit worden geboden die elke werknemer wil.  Bescherming en comfort De automatisch donkerkleurende lens helpt de ogen te beschermen tegen het intense licht van MIG-, TIG- en staaflassen, terwijl de lens een nauwkeurig beeld van de werkruimte biedt, voor tijdens en na het lassen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Eigenschappen Oog- en gezichtsbescherming, Traditionele hoofddeksels, Hoofdbescherming, Graphics
Lenstype Automatisch donkerkleurend, Natuurlijke kleur (NK), Passief, Geen lens
Lenskleur 8 - 12, 10 - 12, 11
Zichtveld (metrisch) 44 mm x 93 mm, 67 mm x 95 mm
Voorpaneel inbegrepen Ja
Automatisch donkerkleurend filter inbegrepen Ja